ProComin tiimi kiittää kuluneesta vuodesta!

Julkaistu: 20.12.2019

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme menestystä ja mahdollisuuksia uudelle vuosikymmenelle 2020!

Meille viestinnän ammattilaisille 2010-luvun digitalisaatio avasi kaistan ennennäkemättömälle vaikuttamiselle, mutta teki arjestamme kiireistä, kriisiherkkää ja paineistettua. Olemme sopeutuneet, koska olemme joustavia. Olemme pärjänneet, koska ymmärrämme jatkuvan oppimisen idean.

Etuoikeutemme on tehdä työtämme tärkeiden yhteiskunnallisten asioiden ytimessä. Otetaan uudet koitokset, käänteet ja menestykset vastaan ennakkoluulottomin mielin. Meitä tarvitaan kärjistyneen vuoropuhelun keskelle tolkullistamaan asioita. Avoin dialogi ja rakentava yhteisten intressien etsiminen on osaamistamme.

Alkava vuosikymmen on viestinnän ja vuorovaikutuksen aikakausi ja tarjoaa meille ammattilaisille ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Tässä me ProComina haluamme olla tukena ja mahdollistajana. Tulevana vuonna keskitymme erityisesti eettisen sekä vastuullisen viestinnän teemoihin.

Yhdessä tekemisen voima on suuri.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta sinulle jäsenemme, yhteistyökumppanimme ja viestintäalan vaikuttaja. Rauhallista ja hyvää joulua ja tavataan toiminnassamme vuonna 2020!

Seuraava jäsenviesti lähtee keskiviikkona 8.1.2020 ja toimistolla olemme tavoitettavissa maanantaina 30.12.2019.

Kommentoi