ProComin 70-vuotisjuhlavuosi käyntiin huipputarjouksella!

ProComin jäsenille -30 % ProComPRO-ohjelmien yksittäisten koulutuspäivien hinnoista. Ilmoittautumiset 16.1.2017 mennessä.

ProComPRO vastaa tulevaisuuden tarpeisiin

Yksi ProComin 70-vuotisjuhlavuoden teemoista ja samalla koko järjestön toiminnan peruskivistä on koulutus ja tulevaisuuProCom 70 vuottaden taidot. Syksyllä alkaneet uudet koulutuskokonaisuudet DigiPRO, AsiakkuusPRO ja MuutosPRO vastaavat tähän haasteeseen. Ohjelmat ovat lähteneet vauhdilla käyntiin. Ensimmäinen osallistuja pokkasi todistuksen kokonaisuudesta joulukuussa ja seuraavat saavat tunnustuksen suorituksestaan alkukeväästä.

Ohjelmien teemat ovat valikoituneet viestintäalan tutkimustulosten perusteella (Viestinnän ammattilainen 2015; EACD:n monitorit 2014, 2015). Valittavina teemoina ovat digitaalinen viestintä, muutosjohtaminen ja -viestintä sekä tavoitteellinen asiakasviestintä. ProComPRO koostuu viidestä (5) vapaavalintaisesta päivästä, jotka voit suorittaa puolentoista vuoden aikana. Suorittamalla viisi koulutusta samasta teemasta saat osaamisestasi todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta (4+1).

Huipputarjous yksittäisistä koulutuspäivistä – ota startti ProComPRO:hon!

Juhlavuoden kunniaksi 16.1.2017 mennessä ilmoittautuneet saavat yksittäisistä ProComPRO-ohjelmien koulutuspäivistä peräti -30 % alennuksen. Saadaksesi edun sinun tulee olla ProComin jäsen. Jäsenille jo muutenkin edulliset päivähinnat ovat nyt alle puolet muiden vastaavia koulutuksia tarjoavien järjestäjien hinnoista. Alennuksen voi käyttää maksimissaan kahteen (2) päivään ja se ei ole yhdistettävissä muihin etuihin. Mikäli päätät myöhemmin ilmoittautua suorittamaan ProComPRO-ohjelmaa, vähennämme jo suorittamiesi ja maksamiesi koulutuspäivien hinnan ohjelman kokonaishinnasta sekä hyväksiluemme päivät osaksi suoritusta.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuutesi tutustua ProComPRO-koulutuskokonaisuuksiin, tule mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lue lisää ProComPRO-ohjelmista ja ilmoittaudu mukaan, tästä kelkasta ei kannata jäädä!

www.procompro.fi

Ilmoittaudu yksittäisiin koulutuspäiviin täällä >>

”If you think competence costs, try incompetence.”
– Johan Stael von Holstein

Kommentointi on suljettu.