Selaa tietoja

Rekisterissä on vain ProComin jäseniä, jotka ovat vapaaehtoisesti ilmoittaneet tietonsa rekisteriin. Jäsenet vastaavat itse tietojensa ajantasaisuudesta ja rekisteriä päivitetään jäsenten antamien tietojen perusteella vähintään kerran kuukaudessa. ProCom ei ole vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

Päivitetty 4.5.2018

 

Andersson Helena viestintäjohtaja Tekniikan akateemiset TEK Työnantajani on akavalainen Tekniikan akateemiset TEK (73.000 jäsentä). TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen ja opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Toiminta-ajatukseen sisältyy myös kestävän hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen. Keskeiset vaikuttamisalueeni yhdessä liiton asiantuntijoiden kanssa: työelämän lainsäädäntö, koulutuspolitiikka ja innovaatioympäristön kehittäminen.
Anttinen Anna Special Advisor, Public Affairs DNA Oy  
Blom Urho Toimitusjohtaja Eurofacts Oy  
Eskola Susanna Advisor Miltton Networks  
Hakala Kirsi Erityisasiantuntija Suomen Syöpäyhdistys ry  
Harju Juhana Osakas Eurofacts Oy  
Hokkanen Eero Viestintäpäällikkö Arctia Oy Edistän työssäni Arctia Oy:n etua ja toimin jäänmurron näkyvyyden ja kansantaloudellisen merkityksen ymmärtämisen puolesta. Arctia on Arktisen talousneuvoston (Arctic Economic Council, AEC) jäsen ja edistää neuvoston päämääriä niin Suomessa kuin ulkomailla.
Hänninen Jaakko Viestintäkonsultti Zeeland Family  
Iloniemi Eero Partner Manifesto Politics (Fipra Finland) En itse, eikä lähipiiristäni kukaan muukaan ole julkisen sektorin palveluksessa tai luottamustoimessa.
Jungner Mikael Toimitusjohtaja Kreab  
Jussila Tarja toimitusjohtaja Hill and Knowlton Finland Oy  
Jääskeläinen Michael Account Director Hill and Knowlton Finland Oy  
Kalli Eeva Toimitusjohtaja Miltton Networks  
Karhunen Jussi Verkkotoimittaja Finanssialan Keskusliitto FK edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä.
Kaustinen Laura johtaja, viestintä ja koulutus ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry / ProCom Oy Ajan työssäni viestintäalan ammattilaisten asiaa ja pyrin nostamaan alan arvostusta, osaamista ja merkityksellisyyttä yhteiskunnassa.
Kekkonen Jussi Managing Partner Miltton Networks  
Keppola Erika Yhteiskuntasuhteiden koordinaattori Suomen Kennelliitto ry  
Koljonen Olli-Pekka Yhteiskuntasuhdepäällikkö SOK  
Kopra Ville johtava asiantuntija, osakas Miltton Networks Oy  
Kotilainen Inka Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks  
Kuntsi Hanna Yhteiskuntasuhteiden vastaava Palvelualojen ammattiliitto PAM  
Köngäs Otto Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks  
Laakso Aino Senior Consultant, Partner Mailand Communications Oy  
Lampinen Marina Asiantuntija Miltton Networks  
Lapatto Marjo Viestintäpäällikkö Finanssialan Keskusliitto Finanssialan Keskusliitto (FK) on edunvalvontajärjestö, joka edustaa pankkeja, vakuutusyhtiöitä, työeläkeyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä ja finanssialan työnantajia. Osa jäsenistä hoitaa lakisääteiseen sosiaaliturvaan kuuluvia liikenne-, työeläke- ja työtapaturmavakuutuksia. FK:lla on noin 400 jäsenyhteisöä, joiden palveluksessa on noin 42 000 työntekijää
Leino Antti Yhteiskuntasuhteiden päällikkö Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY Kansallinen Kokoomus rp. jäsen.

YTYn jäsenten ja jäsenyhdistyksten edunvalvonta, johon kuuluu mm. Finnish Pilots’ Association (FPA).

Löfström Noora Vaikuttajaviestinnän asiantuntija Miltton Networks  
Manninen Josefiina Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks  
Mattero Saara Associate Director Kreab  
Melgin Elina toimitusjohtaja ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry Ei puoluepoliittisia sidonnaisuuksia tai aatteellisia jäsenyyksiä. Edistän ProComin jäsenkunnan hyväksymiä yhteisiä viestintäalaan liittyviä asiakysymyksiä yhteiskunnassa.
Mustonen Niilo Managing Partner Blic Oy  
Niemistö Marjut Markkinointipäällikkö Yksi elämä, Suomen Sydänliitto ry Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteiset terveystalkoot edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia läpi elämän. Viemme eteenpäin terveyden edistämisen taloudellisesti kannattavia esimerkkejä ja sanomaa: Jokainen päätös on terveyspäätös. Ja jokainen terveyspäätös on talouspolitiikkaa.
Nikulainen Taru johtava konsultti Brunnen Communications Oy Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Nurmi Timo Strategiajohtaja, perustajaosakas Vaikutustoimisto Zipipop Freud Oy Työn luonteesta johtuen sidonnaisuudet vaihtelevat asiakkaiden mukaan. Samalla alalla voi yleensä edustaa yhtä asiakasta kerrallaan.
Nurmilaakso Minna-Liisa viestintäpäällikkö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry Vihreät rp. jäsen
Nyman Kati External Affairs Director AbbVie Oy  
Ojala Antti Advisor Miltton Brussels  
Piiroinen Timo Viestintäjohtaja Palvelualojen ammattiliitto PAM  
Rautava Sanna-Katri Erityisasiantuntija, Senior Advisor Aalto-Yliopisto Työskentelen yhteiskuntasuhteiden parissa Aalto-yliopistossa. Tärkeimpänä alueenani ovat kaupunkiyhteistyö ja maakunnat sekä alueellinen vaikuttaminen. Järjestöt ovat myös alaani. Erityisinnostuksenani on vaikuttamisviestintä.
Riihelä Niina markkinointi- ja viestintäjohtaja Mandatum Life  
Romantschuk Ulrika SVP, Communication & Branding Fazer Group  
Romppanen Marko yhteiskuntasuhdejohtaja KuntaPro Oy Ei poliittisia tai julkishallinnollisia sidonnaisuuksia itsellä tai perheenijäsenillä.
Rönnholm Laura Viestinnän suunnittelija Kreab  
Saarela Rami Partneri Vaikutustoimisto Zipipop Freud  
Saariaho Mikko viestintäjohta Finavia Oyj  
Sihvola Päivi johtaja, viestintä ja henkilöstö Ilmarinen Sidosryhmädialogin edistäminen on olennainen osa viestintäjohtajan työtä Ilmarisessa. Työeläkeyhtiön luonteesta johtuen on tärkeää pitää vuoropuhelun kanavat auki moneen suuntaan. Toimeenpanijan rooliin kuuluu asiantuntemukseensa nojaten auttaa sidosryhmiä ymmärtämään mm. eläkejärjestelmän ABC ja konkretisoida mitä muutokset tarkoittavat eri ryhmille.
Syvärinen Katja Vuorovaikutusasiantuntija Kreab oy  
Tonttila Sari-Liia Partneri Viestintätoimisto AC-Sanafor Oy Uskon, että tavoitteiden saavuttaminen vaikuttajaviestinnässä edellyttää läpinäkyvää ja uskottavaa toimintaa eri sidosryhmien ja liittolaisten kanssa yhdessä. Minulla ei ole sidonnaisuuksia, jotka voisivat rajoittaa tai vaikuttaa vaikuttajaviestintä- ja lobbaustyöhöni. Toimin MTL hallituksessa ja MTL Viestintätoimistot hallituksen puheenjohtajana.
Valde-Brown Tarja johtava seniorikonsultti Eurofacts Oy  
Vehmanen Emma-Stina vaikuttajaviestinnän asiantuntija Miltton Networks  
Viikilä Mikko Account Director Hill and Knowlton Finland Oy  
Vilenius Pia Asiantuntija Tekstiili- ja vaatetusteollisuus Finatex ry
Vimpari Anna-Mari Johtava asiantuntija ja osakas Miltton Networks  
Vuoripuro Merja Johtaja, viestintä ja suhdanteet Rakennusteollisuus RT ry Edustan työssäni Rakennusteollisuus RT ry:tä, joka on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta.
Väkeväinen Riitta Viestintäkonsultti Brunnen Communications Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Väänänen Petteri Vanhempi neuvonantaja Zeeland Family  
Yli-Huttula Tuomo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Finanssiala ry  

 

 

 

Kysyttävää lobbarirekisteristä?

Ota yhteyttä ProComin toimistoon, puh. (09) 135 7775 tai procom(at)procom.fi.