Selaa tietoja

Rekisterissä on vain ProComin jäseniä, jotka ovat vapaaehtoisesti ilmoittaneet tietonsa rekisteriin. Jäsenet vastaavat itse tietojensa ajantasaisuudesta ja rekisteriä päivitetään jäsenten antamien tietojen perusteella vähintään kerran kuukaudessa. ProCom ei ole vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

Päivitetty 29.1.2021

 

Andersson Helena viestintäjohtaja Tekniikan akateemiset TEK Työnantajani on akavalainen Tekniikan akateemiset TEK (73.000 jäsentä). TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen ja opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Toiminta-ajatukseen sisältyy myös kestävän hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen. Keskeiset vaikuttamisalueeni yhdessä liiton asiantuntijoiden kanssa: työelämän lainsäädäntö, koulutuspolitiikka ja innovaatioympäristön kehittäminen.
Anttinen Anna Special Advisor, Public Affairs DNA Oy
Blom Urho Toimitusjohtaja Eurofacts Oy
Hakala Kirsi Erityisasiantuntija Suomen Syöpäyhdistys ry
Harju Juhana Osakas Eurofacts Oy
Hänninen Jaakko Viestintäkonsultti Zeeland Family
Iloniemi Eero Partner Manifesto Politics (Fipra Finland) En itse, eikä lähipiiristäni kukaan muukaan ole julkisen sektorin palveluksessa tai luottamustoimessa.
Jungner Mikael Toimitusjohtaja Kreab
Jussila Tarja toimitusjohtaja Hill and Knowlton Finland Oy
Jääskeläinen Michael Account Director Hill and Knowlton Finland Oy
Karhunen Jussi Verkkotoimittaja Finanssialan Keskusliitto FK edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä.
Karnisto-Toivonen Saija vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks
Kekkonen Jussi Managing Partner Miltton Networks
Keppola Erika Yhteiskuntasuhteiden koordinaattori Suomen Kennelliitto ry
Koivisto Janne Johtava asiantuntija Kaupan liitto
Koljonen Olli-Pekka Yhteiskuntasuhdepäällikkö SOK
Kotilainen Inka Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks
Kuntsi Hanna Yhteiskuntasuhteiden vastaava Palvelualojen ammattiliitto PAM
Kämppi Riikka Senior Advisor, Public Relations CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundation Tehtäväni on auttaa turvaamaan CMI:n rahoitus sekä presidentti Martti Ahtisaaren elämäntyön ja perinnön jatkuminen.
Laakso Aino Senior Consultant, Partner Mailand Communications Oy
Lapatto Marjo Viestintäpäällikkö Finanssialan Keskusliitto Finanssialan Keskusliitto (FK) on edunvalvontajärjestö, joka edustaa pankkeja, vakuutusyhtiöitä, työeläkeyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä ja finanssialan työnantajia. Osa jäsenistä hoitaa lakisääteiseen sosiaaliturvaan kuuluvia liikenne-, työeläke- ja työtapaturmavakuutuksia. FK:lla on noin 400 jäsenyhteisöä, joiden palveluksessa on noin 42 000 työntekijää
Leino Antti Yhteiskuntasuhteiden päällikkö Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY Kansallinen Kokoomus rp. jäsen.

YTYn jäsenten ja jäsenyhdistyksten edunvalvonta, johon kuuluu mm. Finnish Pilots’ Association (FPA).

Mattero Saara Associate Director Kreab
Melgin Elina toimitusjohtaja ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry Ei puoluepoliittisia sidonnaisuuksia tai aatteellisia jäsenyyksiä. Edistän ProComin jäsenkunnan hyväksymiä yhteisiä viestintäalaan liittyviä asiakysymyksiä yhteiskunnassa.
Moisio Elina Johtava asiantuntija Miltton Networks
Mustonen Niilo Managing Partner Blic Oy
Niemistö Marjut Markkinointipäällikkö Yksi elämä, Suomen Sydänliitto ry Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteiset terveystalkoot edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia läpi elämän. Viemme eteenpäin terveyden edistämisen taloudellisesti kannattavia esimerkkejä ja sanomaa: Jokainen päätös on terveyspäätös. Ja jokainen terveyspäätös on talouspolitiikkaa.
Nikulainen Taru johtava konsultti Brunnen Communications Oy Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Nurmi Timo Partner & Director, AI & Data Driven Change Vapa Media Työn luonteesta johtuen sidonnaisuudet vaihtelevat asiakkaiden mukaan. Samalla alalla voi yleensä edustaa yhtä asiakasta kerrallaan.
Nyman Kati Head of Communications, Public and Governmental Affairs Bayer Nordic Region
Piiroinen Timo Viestintäjohtaja Palvelualojen ammattiliitto PAM
Rautava Sanna-Katri Erityisasiantuntija, Senior Advisor Aalto-Yliopisto Työskentelen yhteiskuntasuhteiden parissa Aalto-yliopistossa. Tärkeimpänä alueenani ovat kaupunkiyhteistyö ja maakunnat sekä alueellinen vaikuttaminen. Järjestöt ovat myös alaani. Erityisinnostuksenani on vaikuttamisviestintä.
Riihelä Niina markkinointi- ja viestintäjohtaja Mandatum Life
Romantschuk Ulrika SVP, Communication & Branding Fazer Group
Romppanen Marko yhteiskuntasuhdejohtaja KuntaPro Oy Ei poliittisia tai julkishallinnollisia sidonnaisuuksia itsellä tai perheenijäsenillä.
Rönnholm Laura Viestinnän suunnittelija Kreab
Saariaho Mikko viestintäjohta Finavia Oyj
Syvärinen Katja Vuorovaikutusasiantuntija Kreab oy
Tierala Lauri Osakas, johtava neuvonantaja Miltton Networks Oy
Tierala Tuomas Associate Director Public Affairs Kreab Oy
Tonttila Sari-Liia Partneri Viestintätoimisto AC-Sanafor Oy Uskon, että tavoitteiden saavuttaminen vaikuttajaviestinnässä edellyttää läpinäkyvää ja uskottavaa toimintaa eri sidosryhmien ja liittolaisten kanssa yhdessä. Minulla ei ole sidonnaisuuksia, jotka voisivat rajoittaa tai vaikuttaa vaikuttajaviestintä- ja lobbaustyöhöni. Toimin MTL hallituksessa ja MTL Viestintätoimistot hallituksen puheenjohtajana.
Valde-Brown Tarja johtava seniorikonsultti Eurofacts Oy
Vehmanen Emma-Stina vaikuttajaviestinnän asiantuntija Miltton Networks
Viikilä Mikko Account Director Hill and Knowlton Finland Oy
Vilenius Pia Asiantuntija Tekstiili- ja vaatetusteollisuus Finatex ry
Vuoripuro Merja Johtaja, viestintä ja suhdanteet Rakennusteollisuus RT ry Edustan työssäni Rakennusteollisuus RT ry:tä, joka on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta.
Väkeväinen Riitta Viestintäkonsultti Brunnen Communications Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Väänänen Petteri Vanhempi neuvonantaja Zeeland Family
Yli-Huttula Tuomo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Finanssiala ry

 

 

 

 

Kysyttävää lobbarirekisteristä?

Ota yhteyttä ProComin toimistoon, puh. (09) 135 7775 tai procom(at)procom.fi.