Kilpailut ja palkinnot

Vuoden viestintäpalkinnot

Kuka jätti jäljen? ProCom palkitsee ansioituneita viestintätekoja ja niiden tekijöitä. Palkinnot jaetaan kesäkuussa ProCom-päivässä. Ehdotukset kerätään jäsenistöltä, valinnat tekee joka vuosi vaihtuva tuomaristo.

Jaettavia palkintoja ovat:

  • Vuoden viestintäteko
  • Vuoden viestintäammattilainen
  • Vuoden johtaja sekä
  • Elämäntyöpalkinto

 Anna ehdotuksesi lomakkeen kautta >>

Vuoden sidosryhmämedia & Vuoden henkilöstömedia

ProCom järjesti viime vuonna ensimmäisen kerran OmaMedia-katsauksen, jossa arviointiraati kävi läpi organisaatioiden ulkoisia ja sisäisiä medioita, kuten yritysblogeja, verkkosivustoja, sidosryhmälehtiä, intranet-palveluita ja videosarjoja, muun muassa käytettävyyden, sisältöjen ja ulkoasun näkökulmista. Monelle yhteisölle ja yritykselle katsaus toimii oman työn tulosten mittarina sekä antaa ideoita ja palautetta median kehittämiseen. OmaMedia-katsaukseen osallistuvat saavat kirjallisen ja kattavan palautteen sidosryhmä- tai henkilöstömediastaan. Palautteesta käyvät ilmi median vahvuudet ja kehittämiskohteet. Puolueeton tuomaristo antaa mediasta myös arvosanan.

Parhaat sidosryhmä- ja henkilöstömediat palkitaan syksyisin ProComin OmaMedia-brunssilla.

Vuoden paras vuosikertomus

Vuosikertomuksella on monia tavoitteita: se informoi omistajia, sijoittajia ja analyytikoita, se rakentaa työnantajakuvaa ja toimii lähdeteoksena toimittajille. Miten vuosikertomus onnistuu moniulotteisessa tehtävässään? ProCom tarjoaa mahdollisuuden yrityksen tai yhteisön painetun ja verkkovuosikertomuksen arvioituttamiseen asiantuntijaraadilla. Lukemansa ja tulkitsemansa perusteella arvovaltainen raati antaa vuosikertomuksesta arvion ja kirjallisen palautteen, josta käyvät läpi vuosikertomuksen vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tuomaristo antaa vuosikertomuksesta myös arvosanan. Palaute antaa ainutlaatuista tietoa siitä, miten yhteisösi nähdään ja koetaan ulkopuolisen ammattilaisen silmin. Ulkopuolinen kirjallinen palaute voi vauhdittaa esimerkiksi vuosikertomuksen kehittämiseen liittyviä yhteisösi sisäisiä prosessi- ja investointipäätöksiä.

Parhaat vuosikertomukset palkitaan keväisin ProComin Vuosikertomusbrunssilla. Katso lisätiedot Vuosikertomusarvion omilta sivuilta >>