Kilpailut ja palkinnot

Vuoden viestintäpalkinnot

Kuka jätti jäljen? ProCom palkitsee ansioituneita viestintätekoja ja niiden tekijöitä. Palkinnot jaetaan kesäkuussa ProCom-päivässä. Ehdotukset kerätään jäsenistöltä, valinnat tekee joka vuosi vaihtuva tuomaristo.

Jaettavia palkintoja ovat:

  • Vuoden viestintäteko
  • Vuoden viestintäammattilainen
  • Vuoden johtaja sekä
  • Elämäntyöpalkinto

 Anna ehdotuksesi lomakkeen kautta >>

Vuoden asiakas- tai sidosryhmälehti & Vuoden henkilöstölehti

ProComin lehtikatsaus on järjestetty yli 20 kertaa. Monelle yhteisölle ja yritykselle arviointi ja katsaus toimivat oman työn tulosten mittarina. Lehtikatsaukseen osallistuvat saavat kirjallisen ja kattavan palautteen asiakas- tai henkilöstölehdestään, sen rakenteesta, juttujen journalistisesta tasosta, ulkoasusta, typografiasta ja kuvituksesta yleensä. Palautteesta käyvät ilmi lehden vahvuudet ja kehittämiskohteet. Puolueeton tuomaristo antaa lehdestä arvosanan.

Parhaat lehdet palkitaan syksyisin ProComin Lehtipäivässä. Katso lisätiedot Lehtikatsauksen omilta sivuilta >>

Vuoden paras vuosikertomus

Vuosikertomuksella on monia tavoitteita: se informoi omistajia, sijoittajia ja analyytikoita, se rakentaa työnantajakuvaa ja toimii lähdeteoksena toimittajille. Miten vuosikertomus onnistuu moniulotteisessa tehtävässään? ProCom tarjoaa mahdollisuuden yrityksen tai yhteisön painetun ja verkkovuosikertomuksen arvioituttamiseen asiantuntijaraadilla. Lukemansa ja tulkitsemansa perusteella arvovaltainen raati antaa vuosikertomuksesta arvion ja kirjallisen palautteen, josta käyvät läpi vuosikertomuksen vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tuomaristo antaa vuosikertomuksesta myös arvosanan. Palaute antaa ainutlaatuista tietoa siitä, miten yhteisösi nähdään ja koetaan ulkopuolisen ammattilaisen silmin. Ulkopuolinen kirjallinen palaute voi vauhdittaa esimerkiksi vuosikertomuksen kehittämiseen liittyviä yhteisösi sisäisiä prosessi- ja investointipäätöksiä.

Parhaat vuosikertomukset palkitaan keväisin ProComin Vuosikertomuspäivässä. Katso lisätiedot Vuosikertomusarvion omilta sivuilta >>

Vuoden 2016 parhaat vuosikertomukset palkittiin Kämpin Peilisalissa. Listaamattomien yhtiöiden voiton vei Sato ja listattujen yhtiöiden sarjan voitti SRV. Kunniamaininnat vuosikertomuksistaan saivat Wärtsilä, SSAB, Caruna ja Sato.