Kilpailut ja palkinnot

Vuoden viestintäpalkinnot

Kuka jätti jäljen? ProCom palkitsee ansioituneita viestintätekoja ja niiden tekijöitä. Palkinnot jaetaan vuosittain ProCom-päivässä. Ehdotukset kerätään jäsenistöltä, valinnat tekee joka vuosi vaihtuva tuomaristo.

Jaettavia palkintoja ovat:

  • Vuoden viestintäteko
  • Vuoden viestintäammattilainen
  • Vuoden johtaja sekä
  • Elämäntyöpalkinto

Oma Media -arvio ja kilpailu

ProCom järjestää vuosittain OmaMedia-katsauksen, jossa asiantuntijaraati arvioi organisaatioiden tuottamia omia medioita, kuten yritysblogeja, verkkosivustoja, sidosryhmälehtiä, podcasteja, intranet-palveluita ja videosarjoja, muun muassa sisältöjen, vaikuttavuuden,käytettävyyden ja ilmeen näkökulmista. OmaMedia -arvio toimii erinomaisena oman työn tulosten mittarina sekä antaa ideoita ja palautetta median kehittämiseen. OmaMedia -arvioon osallistuvat saavat puolueettomalta asiantuntijaraadilta kirjallisen ja kattavan palautteen omasta mediastaan. Palautteesta käyvät ilmi median vahvuudet ja kehittämiskohteet. Arviossa on kolme sarjaa: 1) yksittäinen media, 2) mediakokonaisuus ja 3) kokeileva media.

Parhaat OmaMediat julkistetaan syksyisin ProComin OmaMedia-brunssilla. Brunssitapahtumaan ovat tervetulleita kaikki organisaatioiden omista medioista ja niiden kehittämisestä kiinnostuneet, riippumatta siitä ovatko oman organisaation mediat mukana arviossa. 

Lue lisää Oma Media -arviosta täältä >>.

Vuosikertomusarvio ja -kilpailu

Vuosikertomuksella on monia tavoitteita: se informoi omistajia, sijoittajia ja analyytikoita, se rakentaa työnantajakuvaa ja toimii lähdeteoksena toimittajille. Miten vuosikertomus onnistuu moniulotteisessa tehtävässään? ProCom tarjoaa mahdollisuuden yrityksen tai yhteisön vuosikertomuksen arvioittamiseen asiantuntijaraadilla. Lukemansa ja tulkitsemansa perusteella arvovaltainen raati antaa vuosikertomuksesta arvion ja kirjallisen palautteen, josta käyvät läpi vuosikertomuksen vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tuomaristo antaa vuosikertomuksesta myös arvosanan. Palaute antaa ainutlaatuista tietoa siitä, miten yhteisösi nähdään ja koetaan ulkopuolisen ammattilaisen silmin. Ulkopuolinen kirjallinen palaute voi vauhdittaa esimerkiksi vuosikertomuksen kehittämiseen liittyviä yhteisösi sisäisiä prosessi- ja investointipäätöksiä. Vuosikertomusarviossa on nyt mukana myös integroitu vastuullisuusraportointi.

Arviossa on kaksi sarjaa: 1) Listatut yhtiöt ja 2) Listaamattomat yhtiöt ja muut yhteisöt.

Lue lisää Vuosikertomusarviosta täältä >>