ProCom ottaa haltuun Viestinnän ammattilaiset -klubin Clubhousessa

Julkaistu: 07.10.2021

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProCom lanseerasi nyt syksyllä onnistuneesti uuden oman median, Clubhousen. Pidimme syyskuussa ensimmäisen Clubhouse-keskustelun, jossa olivat mukana Kirsi Piha, Sami Sykkö sekä Jaakko Tapaninen ja aiheena henkilöbrändi. Nyt ProComin Clubhouse kasvaa kohisten, sillä ProComin jäsenen, Aino Pajukankaan perustama ja pyörittämä Viestinnän ammattilaiset -klubi siirtyy ProComille. Kiitämme luottamuksesta!

 

ProComin Viestinnän ammattilaiset -klubi on tarkoitettu kaikille viestintää tekeville sekä viestinnästä kiinnostuneille. Tulemme keskustelemaan viestintäteemoista kuin myös esimerkiksi yhteiskunnallisuudesta, brändeistä, vaikuttamisesta ja vastuullisuudesta. Klubi tarjoaa viestijöille mahdollisuuden verkostoitua sekä osallistua kiinnostaviin keskusteluihin viestinnästä alan ammattilaisten seurassa.

 

Seuraava ProComin järjestämä keskustelu on torstaiaamuna 14.10. klo 9–10. Aiheena on ajankohtainen ja keskustelua herättävä spinnaus, josta keskustelemassa ovat Jaakko Tapaninen, Paula Salovaara sekä toimittaja Maria Pettersson. Aihetta tulemme käsittelemään nyt syyskaudella myös omalla podcast-kanavallamme. Jaakko Tapaninen houstaa spinnauskeskustelua Suomen johtavien toimittajien kanssa. Podcast-jaksot julkaistaan täällä.

Loppuvuoden 2021 Clubhouse-keskustelut ovat torstaisin: 14.10., 18.11. sekä 16.12. klo 9-10.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan! Liity ProComin Viestinnän ammattilaiset -klubiin täältä.

Jos sinulla on jo Clubhouse-käyttäjä, voit liittyä klubiin linkin kautta klikkaamalla ”Join the club” -näppäintä. Mikäli sinulla ei ole Clubhouse-tiliä, voit ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta sekä luoda tilin ilmaiseksi. Tilin luotuasi voit liittyä klubiin linkin kautta.

Kommentointi on suljettu.