ProCom alivuokraa tilaa yrittäjille – liity kivaan työyhteisöön!

Julkaistu: 10.07.2017

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProComin toimistolta Helsingin Kalevankatu 30:stä vapautuu elokuun alusta lähtien työtiloja, joihin haetaan nyt uusia alivuokralaisia.

ProComin pinta-alaltaan 291m² toimistotilat käsittävät avokonttorin, kolme työhuonetta, koulutustilan, seurustelutilan, keittiön sekä kaksi WC:tä. Nyt vuokrattavana olevan työhuoneen koko on 17m².

Toimisto sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, joten tilat ovat valoisia ja avaria. Ylimmästä kerroksesta avautuvat upeat maisemat Helsingin keskustan kattojen ylle. Sijainniltaan ja kulkuyhteyksiltään toimisto on erinomaisen keskeisellä paikalla, josta etäisyydet ovat lyhyet. Toimistolta kävelee Kampin kauppakeskukseen ja metrolle muutamassa minuutissa, rautatieasemalle matka kestää noin 10 minuuttia.

procom_toimisto1

ProComin tiloissa järjestetään runsaasti jäsentilaisuuksia ja koulutuksia. Vuokralaiselle, joka toimii viestinnän, vuorovaikutuksen, asiakastyön, koulutuksen, markkinoinnin ja myynnin alueilla ProComin toimisto tarjoaa ainutlaatuisen potentiaalin verkottumiseen ja eritasoiseen yhteistyöhön.

Huoneen 17m² tiedot:

Pinta-ala: 17m²

Vuokra: 650 eur + alv 24 % kuukaudessa

Vuokraan sisältyy:

  • Avotilan ja sosiaalitilojen käyttö (suuren koulutus/kokoustilan käyttö erillissopimuksen mukaan)
  • Langaton nettiyhteys
  • Viikottainen siivous
  • Toimistokahvit
  • Mukava työyhteisö

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä toimistoon (09) 135 7775 tai procom@procom.fi.

Kommentointi on suljettu.