Uraohjaus

ProCom tarjoaa uraohjausta itselle merkityksellisen uran suunnitteluun viestinnän alalla. Palvelu on suunnattu viestinnän alalla toimiville tai siitä kiinnostuneille yksilöille, minkä lisäksi tarjoamme uraohjauspalvelua myös työnantajaorganisaatioille työntekijöidensä urapolun kehittämiseksi.

Haluatko kirkastaa urasi suuntaa?

ProComin uraohjaus auttaa hahmottamaan, mikä sinulle on työssä merkityksellistä ja mikä voisi olla seuraava askel viestintäurallasi. Opit tunnistamaan omat motivaation lähteesi konkreettisen työkalun ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla sekä saat tarvittaessa tukea CV:n ja työhakemuksen laatimiseen. Palvelu on tarkoitettu sekä viestinnän alalla työskenteleville että viestintäurasta kiinnostuneille.

Uraohjausvalmentajana toimii sertifioitu RMP-motivaatiovalmentaja.

Palvelu sisältää:

  • Motivaatioprofiili ja -raportti (Reiss Motivaatioprofiili® RMP)
  • Henkilökohtainen keskustelu uraohjausvalmentajan kanssa ProComin toimistolla Helsingissä tai puhelimitse / Skypellä (yhteensä 1,5 tuntia)
    • Motivaatioprofiili ja tavoitteet
    • Ohjausta CV:n ja työhakemuksen laatimiseen

Hinnat:

  • ProComin jäsen: yhteensä 285 euroa (sisältää alv 24 %)
  • Ei-jäsen: yhteensä 350 euroa (sisältää alv 24 %)
  • Opinto- ja vanhempainvapaa /työttömyys: -25 %

 

Työnantajan tarjoama uraohjaus työntekijälle

Työnantajat voivat tarjota ProComin kautta uraohjauspalvelua omille työntekijöilleen, jotka kaipaavat tukea tavoitteidensa kirkastamiseen, kehittymiseen tai uudelleenohjautumiseen viestintäurallaan. Palvelun sisältö kuvattu yllä. Palvelun hinta työnantajalle on 490 euroa sisältäen alv 24 %.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Päivi Vuorimaa
johtaja, koulutus ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
paivi.vuorimaa(at)procom.fi

 

Oletko kiinnostunut keskustelemaan työelämään ja uraan liittyvistä aiheista myös pidemmällä aikavälillä? Tutustus ProComin Mentorointiohjelmaan.

LISÄTIEDOT
Päivi Vuorimaa
johtaja, koulutus ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
paivi.vuorimaa(at)procom.fi