Rekrytointipalvelut

ProComin rekrytointi-ilmoitukset ovat huipputehokkaasti kohdistettu tapa hakea viestinnän parhaita osaajia. Tuet samalla viestinnän ammattilaisten järjestöä.

Ilmoita avoimet viestinnän työpaikat

Työpaikkailmoitus julkaistaan ProComin sivuilla, uutiskirjeessä ja some-kanavissa. Palvelun hinta on 1 065,00 euroa + alv. 24 %

Mikäli haluat ilmoittaa avoimen työpaikan, lähetä seuraavat tiedostot osoitteeseen procom@procom.fi

  • työpaikkailmoitus (word/pdf)
  • logo (jpg/png)
  • brändi/organisaatiokuva ilmoituksen yhteyteen (n. 1000 px levyinen vaakakuva)
  • laskutusosoite

Löydä viestinnän ammattilainen suorahaun kautta

Haluamme yhdistää urakehityksestä kiinnostuneet viestijät sekä avoimet ja suljetun haun työpaikat. Kauttamme löydät viestinnän ammattilaiset joko lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen tehtävään.

Etsitkö työntekijää, mutta et halua laittaa paikkaa avoimeen hakuun? ProCom tarjoaa räätälöityä suorahakupalvelua organisaatioiden tarpeisiin.

 

LYHYTAIKAINEN TYÖPAIKKA

ProComin jäsenet voivat ilmoittaa tietonsa ja urakiinnostuksensa sekä toimittaa ansioluettelonsa järjestön ylläpitämään CV-pankkiin suorahakua varten.

Etsittäessä työntekijää lyhytaikaiseen tehtävään tai sijaisuuteen (kesto 3–12 kk), ProCom etsii CV-pankista organisaation haastateltavaksi 3–5 ehdokasta. Palvelun hinta on 2 500 euroa + alv. 24 %. Mikäli organisaatio ei löydä etsimäänsä ehdotettujen kandidaattien joukosta, veloitetaan asiakkaalta 30 % palvelun hinnasta.

 

PITKÄAIKAINEN TYÖPAIKKA

Palvelu on CV-pankkia laajempi suorahaku, jossa kartoitetaan myös henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa.

Suorahaun tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ensimmäinen konsultaatiokierros on maksuton. Asiakas antaa ProComille tarvittavat tiedot avoimesta työpaikasta ja hakukriteereistä, jotta se voi käynnistää prosessin.

  • Versiossa A asiakkaalle etsitään 3 tehtävään sopivaa ehdokasta. Asiakas itse hoitaa haastattelut ja valitsee parhaan kandidaatin tarjottujen joukosta. Asiakas saa ehdotuksia vähitellen tai halutessaan kaikki kerralla. Toisinaan sopiva henkilö on löytynyt jo ensimmäisten joukosta. Yleensä suorahakuun menee viikkoja. Aikataulusta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta on 6 500,00 euroa plus alv. 24 %
  • Versiossa B asiakkaalle etsitään 5 tehtävään sopivaa ehdokasta. Asiakas itse hoitaa haastattelut ja valitsee parhaan kandidaatin tarjottujen joukosta. Asiakas saa ehdotuksia vähitellen tai halutessaan kaikki kerralla. Toisinaan sopiva henkilö on löytynyt jo ensimmäisten joukosta. Yleensä suorahakuun menee viikkoja. Aikataulusta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta on 8 500,00 euroa plus alv. 24 %.
  • Versiossa C ProCom voi hoitaa myös työhaastattelut sekä valitun kandidaatin mahdollisen henkilöarvioinnin yhteistyössä ulkopuolisen konsultin kanssa. Palvelun hinta riippuu työn laajuudesta. ProCom tekee tarjouksen, jonka asiakas voi halutessaan hyväksyä.

Suorahausta vastaavat ProComissa pääsiassa toimitusjohtaja Elina Melgin ja johtaja Päivi Vuorimaa.

Valitessaan suorahaun asiakas sitoutuu maksamaan työstä siitäkin huolimatta, ettei halua palkata ketään suositelluista. Palvelun takuu neuvotellaan aina erikseen asiakkaan ja ProComin välillä tehtävän kirjallisen sopimuksen yhteydessä.

 

Ilmoita avoin harjoittelupaikka

Onko organisaatiossasi tehtävä tai projekti, joka voisi sopia esimerkiksi gradun tekijälle? Etsitkö viestintäharjoittelijaa?

Harjoittelupaikkojen ilmoittaminen ProComin kanavissa on maksutonta. Ilmoitus julkaistaan ProComin sivuilla, uutiskirjeessä ja some-kanavissa. Emme välitä tietoa palkattomista harjoittelupaikoista.

Mikäli haluat ilmoittaa avoimen harjoittelupaikan, lähetä seuraavat tiedostot osoitteeseen procom@procom.fi:

  • työpaikkailmoitus (word/pdf)
  • logo (jpg/png)
  • brändi/organisaatiokuva ilmoituksen yhteyteen (n. 1000 px levyinen vaakakuva)

 

Sanottua ProRekrystä

”Jos hakee viestinnän ammattilaista, ProRekryn kautta saa juuri haluamiaan hakemuksia – ei mitään turhaa.”
Eila Kauppinen, Lasten ja nuorten säätiö

”Olemme käyttäneet ProRekryä useita kertoja. Kokemuksesta voin sanoa, ProRekry tavoittaa hyvin viestintäihmiset.”
– Mikko Koistinen, partneri, Viestintätoimisto Manifesto

Lisätiedot

ProComin toimisto
procom(at)procom.fi
puh. (09) 135 7775