Rekrytointipalvelut

Tältä sivulta löydät tietoa ProComin suorahakupalvelusta sekä avoimen viestinnän työpaikan tai harjoittelupaikan ilmoittamisesta kauttamme.

ProComin rekrytointi-ilmoitukset ovat huipputehokkaasti kohdistettu tapa hakea viestinnän parhaita osaajia. Tuet samalla viestinnän ammattilaisten järjestöä.

”ProComin työpaikkavälitys tarjoaa täsmäpalvelua. Turhien hakemusten tulva poistui ja pääsimme valitsemaan viestintäammattilaisista parhaan hakijan.”

Anna Tapio, toimitusjohtaja, Asuntomessut

 

Ilmoita avoimet viestinnän työpaikat

Työpaikkailmoitus julkaistaan ProComin sivuilla, uutiskirjeessä ja some-kanavissa. Palvelun hinta on 1 065 euroa + alv. 24 %.

Mikäli haluat ilmoittaa avoimen työpaikan, lähetä seuraavat tiedostot osoitteeseen procom@procom.fi

 • työpaikkailmoitus (word)
 • logo (jpg/png)
 • brändi/organisaatiokuva ilmoituksen yhteyteen (n. 1000 px levyinen vaakakuva)
 • laskutusosoite

Jos haluat julkaista samaan aikaan useamman kuin yhden työpaikkailmoituksen, toisesta ilmoituksesta saa 20 % alennusta.

Ilmoita avoin harjoittelupaikka

Onko organisaatiossasi tehtävä tai projekti, joka voisi sopia esimerkiksi gradun tekijälle? Etsitkö viestintäharjoittelijaa?

Suuren kysynnän vuoksi harjoittelupaikan ilmoittaminen ProComin kanavissa on 1.3.2020 alkaen maksullista. Palvelun hinta on 532,50 euroa + alv. 24 %. Ilmoitus julkaistaan ProComin sivuilla, uutiskirjeessä ja some-kanavissa.

Mikäli haluat ilmoittaa avoimen työpaikan, lähetä seuraavat tiedostot osoitteeseen procom@procom.fi

 • työpaikkailmoitus (word)
 • logo (jpg/png)
 • brändi/organisaatiokuva ilmoituksen yhteyteen (n. 1000 px levyinen vaakakuva)
 • laskutusosoite

 

Löydä viestinnän ammattilainen suorahaun kautta

Haluamme yhdistää urakehityksestä kiinnostuneet viestijät sekä avoimet ja suljetun haun työpaikat. Kauttamme löydät viestinnän ammattilaiset joko lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen tehtävään.

Etsitkö työntekijää, mutta et halua laittaa paikkaa avoimeen hakuun? ProCom tarjoaa räätälöityä suorahakupalvelua organisaatioiden tarpeisiin.

 

”Löysimme organisaatiollemme parhaan mahdollisen viestintäammattilaisen ProComin suorahakupalvelusta. Yhteistyö oli nopeaa ja hinta-laatusuhde kohdillaan”.

Juha Ylä-Autio, toimitusjohtaja, Laatukeskus

 

LYHYTAIKAINEN TYÖPAIKKA

ProComin jäsenet voivat ilmoittaa tietonsa ja urakiinnostuksensa sekä toimittaa ansioluettelonsa järjestön ylläpitämään CV-pankkiin suorahakua varten.

Etsittäessä työntekijää lyhytaikaiseen tehtävään tai sijaisuuteen (kesto 3–12 kk), ProCom etsii CV-pankista organisaation haastateltavaksi 3–5 ehdokasta. Palvelun hinta on 2 500 euroa + alv. 24 %. Mikäli organisaatio ei löydä etsimäänsä ehdotettujen kandidaattien joukosta, veloitetaan asiakkaalta 30 % palvelun hinnasta.

 

PITKÄAIKAINEN TYÖPAIKKA

Palvelu on CV-pankkia laajempi suorahaku, jossa kartoitetaan myös henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa.

Suorahaun tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ensimmäinen konsultaatiokierros on maksuton. Asiakas antaa ProComille tarvittavat tiedot avoimesta työpaikasta ja hakukriteereistä, jotta se voi käynnistää prosessin.

 • Versiossa A asiakkaalle etsitään 3 tehtävään sopivaa ehdokasta. Asiakas itse hoitaa haastattelut ja valitsee parhaan kandidaatin tarjottujen joukosta. Asiakas saa ehdotuksia vähitellen tai halutessaan kaikki kerralla. Toisinaan sopiva henkilö on löytynyt jo ensimmäisten joukosta. Yleensä suorahakuun menee viikkoja. Aikataulusta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta on 6 500,00 euroa plus alv. 24 %
 • Versiossa B asiakkaalle etsitään 5 tehtävään sopivaa ehdokasta. Asiakas itse hoitaa haastattelut ja valitsee parhaan kandidaatin tarjottujen joukosta. Asiakas saa ehdotuksia vähitellen tai halutessaan kaikki kerralla. Toisinaan sopiva henkilö on löytynyt jo ensimmäisten joukosta. Yleensä suorahakuun menee viikkoja. Aikataulusta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta on 8 500,00 euroa plus alv. 24 %.
 • Versiossa C ProCom voi hoitaa myös työhaastattelut sekä valitun kandidaatin mahdollisen henkilöarvioinnin yhteistyössä ulkopuolisen konsultin kanssa. Palvelun hinta riippuu työn laajuudesta. ProCom tekee tarjouksen, jonka asiakas voi halutessaan hyväksyä.

Suorahausta vastaa ProComissa pääsiassa toimitusjohtaja Elina Melgin.

FT Elina Melgin tekee toimiston avustuksella suorahakua. Hän on toiminut alalla 30 vuotta ja on hyvin verkostoitunut.

Melgin on tehnyt suorahakua ProComin maksullisena palveluna viiden viimeisen vuoden ajan. Maksupalvelun toimeksiannot ovat onnistuneet 100 %. Melgin tuntee hyvin viestintätyön ja siihen vaadittavan osaamisen. Hän on tutkinut vuodesta 2010 alan professiota. Hän on kouluttanut viestinnän ammattilaisia yliopistoissa ja julkaissut artikkeleita profession kehityksestä (esim. Merkityksenantajat – Viestinnän ammattilaisuus 2020).

Ennen ProComia Melgin toimi linjaesimiehenä Nokia Oyj:n yhtymäviestinnässä vastaten sisällöntuotannon yksiköstä ja sen kanavista; sitä ennen hän johti viestintäyksikköä Taideteollisessa korkeakoulussa. Hänellä on kokemusta myös mm. digitaaliseen viestintään keskittyneen yrityksen perustamisesta sekä hallitustyöstä kotimaassa ja ulkomailla. Hänen käsikirjoittamia ja tuottamia viestintätuotteita on palkittu sekä kotimaassa että ulkomailla.

Valitessaan suorahaun asiakas sitoutuu maksamaan työstä siitäkin huolimatta, ettei halua palkata ketään suositelluista. Palvelun takuu neuvotellaan aina erikseen asiakkaan ja ProComin välillä tehtävän kirjallisen sopimuksen yhteydessä.

Sanottua ProRekrystä

”Jos hakee viestinnän ammattilaista, ProRekryn kautta saa juuri haluamiaan hakemuksia – ei mitään turhaa.”
Eila Kauppinen, Lasten ja nuorten säätiö

”Olemme käyttäneet ProRekryä useita kertoja. Kokemuksesta voin sanoa, ProRekry tavoittaa hyvin viestintäihmiset.”
– Mikko Koistinen, partneri, Viestintätoimisto Manifesto

Lisätiedot

ProComin toimisto
procom(at)procom.fi
puh. (09) 135 7775