Mentorointiohjelma 2021

Viisastutaan vertaisoppimalla!

 

Tervetuloa unohtumattomalle matkalle ammattilaisuuteesi. Olitpa ohjelmassa mukana aktorina tai mentorina, edessä oleva vuosi rikastaa taatusti työelämääsi ja ajatteluasi arvaamattomin tavoin. ProComin mentorointiohjelma on jättänyt jälkensä jo satojen mentoriparien elämään – ja nyt nostamme kohtaamiset aivan uudelle tasolle!

Mentorointiohjelman ydin on aktorin ja mentorin kahdenkeskiset keskustelut. Mentori-aktoriparit tapaavat noin kerran kuussa, noin 1,5 tuntia kerrallaan. Lisäksi ohjelmaan sisältyy aktoreiden ja mentoreiden yhteisiä tapaamisia vuoden aikana. Vuoden 2021 ohjelmassa olemme päättäneet hyödyntää sekä vallitsevaa ajantilaa että huippuosaavia mentoriparejamme ohjelman rakentamisessa. Vuoden teema on viisastutaan vertaisoppimalla! Luvassa on fyysisten aloitus- ja lopetustapaamisten välissä noin kuuden viikon välein pidettäviä inspiroivia kohtaamisia uudenlaisen ”Inspiraatiopiiri”-virtuaalisarjan muodossa. Jokainen virtuaalitapaaminen on ajankohtainen ja siellä ovat äänessä lyhyiden alustusten muodossa sekä ohjelman osallistujat että ajoittain myös ulkopuoliset asiantuntijat. Aikaa on jätetty aina runsaasti vertaissparrailulle. Voit niin aktorina kuin mentorina osallistua juuri niille tunnin Zoom-kerroille, mitkä puhuttelevat sinua. Pidämme vuoden aikana jatkuvasti silmällä onnistumisia ja haasteita ja nostamme niitä aktiivisesti näyttämölle.

Astu mukaan uudistamaan ajatteluasi ja edistämään uraasi sijainnistasi riippumatta!

Haku vuoden 2021 mentorointiohjelmaan on päättynyt.

 

Lue lisää ProComin mentorointiohjelmasta >>

 

Aikataulu

to 21.1. klo 17-19 Aloitustapaaminen 

ke 17.2. klo 8-9 Inspiraatiopiiri nro 1:

  • Mentoroinnin alkumetrit – löydä oma tapasi

ti 30.3. klo 17-18, Inspiraatiopiiri nro 2: 

  • Vuorovaikutustyylit – arvosta ja vaikuta

ke 12.5. klo 8-9, Inspiraatiopiiri nro 3:

  • Mentoroinnin tekniikoita testiin – tehtäviä vai ei?

ke 9.6. klo 17-18, Inspiraatiopiiri nro 4:

  • Palautetta peliin – viisaat vinkit ja vaihtoehdot

ma 23.8. klo 8-9, Inspiraatiopiiri nro 5 

ti 28.9. klo 17-18, Inspiraatiopiiri nro 6 

ma 25.10 klo 8-9, Inspiraatiopiiri nro 7 

to 18.11 klo 17-19 Päätöstapaaminen

 

Mentorointiohjelman 2021 vetäjä Sanna Fäldt

 

Sanna Fäldt on työyhteisövalmentaja, yrittäjä Bravers Oy:ssä ja ProComin pitkäaikainen jäsen. Hän on viestintäalan konkari 20-vuoden urakokemuksellaan Evlistä, Cityconista ja Deloittelta, erityisosaamisenaan muutosviestintä. Sanna julkaisi kirjan Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään viime marraskuussa ja kirjoittaa parhaillaan seuraavaa kirjaa sisäisen puheen johtamisesta.

Sanna on itse ollut mukana ProComin mentorointiohjelmassa kolmena vuonna ja nauttinut valtavasti kolmesta täysin uniikista matkasta mentorina. Sanna tuo vuoden 2021 ohjelmaan osallistavan ja dynaamisen otteen, jotta osallistujat voivat verkottua, innostua ja oppia toisiltaan myös mentorointitapaamisten väleissä.

 

Lisätiedot

Eveliina Linna
eveliina.linna@procom.fi
puh. (09) 135 7775