Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Kaisa Lipponen ProComin puheenjohtajaksi

Suomen suurin ja Euroopan vanhimpiin kuuluva yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom ry on vuosikokouksessaan 21.11.2018 valinnut hallitukseensa uusiksi jäseniksi Reaktor Suomen viestintäjohtaja Jani Hellströmin, Finnairin viestintäjohtaja (sisäinen viestintä) Antti Miettisen, Suomen messujen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mrouen, SRV Rakennuksen myynti- ja markkinointijohtaja Anna Tapion sekä Tampereen pormestarin erityisavustaja Kaisa Läärän. Puheenjohtajaksi nousi hallituksen sisältä Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Kaisa Lipponen.

ProComin uusi puheenjohtaja, Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Kaisa Lipponen

ProComin hallituksen kokoonpanossa huomioidaan alan laaja toimintakenttä yrittäjistä organisaatioiden viestintäjohtoon. Tavanomainen hallitusjäsenyys kestää kaksi vuotta ja haku on avoin kaikille ProComin nykyisille ja tuleville jäsenille.

– Viestinnän arvo on monessa organisaatiossa tunnistettu aivan uudella tavalla. Uskomme, että parhaimmillaan viestintä eri muodoissaan on tärkein uudistava ja kasvua aikaansaava voima. ProCom tukee viestinnän ammattilaisia tämän uuden roolin omaksumisessa ja varmistaa, että reilun 3 000 jäsenemme osaaminen on tulevaisuudessakin kansainvälisesti kilpailukykyistä, uusi puheenjohtaja Lipponen linjaa.

Jäseninä hallituksessa jatkavat Sitran viestintäjohtaja Veera Heinonen, Vapa median johtaja (AI ja Data Driven Change) Timo Nurmi,  Business Finlandin viestintäjohtaja Tomi Korhonen, Framillan Senior Advicer Taneli Hassinen sekä opiskelijajäsen (Aalto-yliopisto) Milla Lappalainen.

ProCom ry:n ja oy:n toimitusjohtajana toimii FT Elina Melgin.

Lisätiedot: Elina Melgin, 040 8211688.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä, konsultteja ja opiskelijoita.

www.procom.fi

Viestinnän blogi: www.viestijat.fi

Viestinnän ProCast: http://procom.fi/jasenelle/podcast/

Kommentointi on suljettu.