Miia Rosenqvist aloittanut jäsen- ja sidosryhmäpäällikkönä ProComissa

Julkaistu: 12.06.2019

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProCom ry on nimittänyt jäsen- ja sidosryhmäpäälliköksi Miia Rosenqvistin. Hän siirtyy ProComiin Suomen Laatuyhdistys ry:ltä, jossa hän on työskennellyt yli 10 vuotta vaativissa tehtävissä B2B-kentällä kilpailukyvyn kehittämisen parissa, laajasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Rosenqvistilla on vankka kokemus erityisesti yhdistysmaailmasta, viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon parista. Organisaation toiminnan kehittäminen kuuluu myös hänen osaamisportfolioonsa.

“Kielet ja viestintä ovat olleet keskeinen kiinnostuksen kohde jo koulu- ja opiskeluajoistani lähtien ja näen viestinnän hyvin keskeisenä toimintona toimialasta tai työroolista riippumatta. Digitalisaatio ja globaalit ilmiöt entisestään kasvattavat viestinnän osaamisen tärkeyttä.
Olen monissa liemissä keitetty projektijohtamisen ja viestinnän ammattilainen ja siksi onkin erityisen upeaa olla eturivissä mukana omalla panoksellani vaikuttamassa viestinnän rooliin yhteiskunnassamme uutena procomilaisena. Verkostojen kasvattaminen ja viestinnän ammattilaisten parissa työskentely antaa myös minulle valtavasti uutta oppia omaan ammatilliseen kehittymiseen. On ilo olla viestinnän ammattilaisten tukena ProCom ry:n kautta”, kertoo Miia Rosenqvist

Miia Rosenqvist aloitti tehtävässään 10.6.2019

Miia Rosenqvist
miia.rosenqvist@procom.fi
050 534 4843
Twitter: @miia.rosenqvist
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/miiarosenqvist/

Kommentointi on suljettu.