Löydä viestinnän ammattilainen suorahaun kautta

ProComin suorahakua käyttäneet ovat löytäneet palvelun avulla osaamista, jota avoimella haulla ei ole muutoin löytynyt.

Suorahaku

Etsitkö työntekijää, mutta et halua laittaa paikkaa avoimeen hakuun? ProCom tarjoaa räätälöityä suorahakupalvelua organisaatioiden tarpeisiin.

Lyhytaikainen työpaikka

ProComin jäsenet voivat ilmoittaa tietonsa ja urakiinnostuksensa sekä toimittaa ansioluettelonsa järjestön ylläpitämään CV-pankkiin suorahakua varten.

Etsittäessä työntekijää lyhytaikaiseen tehtävään tai sijaisuuteen (kesto 3–12 kk), ProCom etsii pankista organisaation haastateltavaksi 3–5 ehdokasta. Palvelun hinta on 1 065 euroa + alv. 24 %. Mikäli organisaatio ei löydä etsimäänsä ehdotettujen kandidaattien joukosta, veloitetaan asiakkaalta 10 % palvelun hinnasta.

Pitkäaikainen työpaikka

Palvelu on CV-pankkia laajempi suorahaku, jossa kartoitetaan myös henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa.

Suorahaun tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ensimmäinen konsultaatiokierros on maksuton. Asiakas antaa ProComille tarvittavat tiedot avoimesta työpaikasta ja hakukriteereistä, jotta se voi käynnistää prosessin.

Versiossa A asiakkaalle etsitään 5 tehtävään sopivaa ehdokasta. Asiakas itse hoitaa haastattelut ja valitsee parhaan kandidaatin tarjottujen joukosta. Asiakas saa ehdotuksia vähitellen tai halutessaan kaikki kerralla. Toisinaan sopiva henkilö on löytynyt jo ensimmäisten joukosta. Yleensä suorahakuun menee viikkoja. Aikataulusta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta on 5 200,00 euroa plus alv. 24 %.

Versiossa B ProCom voi hoitaa myös työhaastattelut sekä valitun kandidaatin mahdollisen henkilöarvioinnin yhteistyössä ulkopuolisen konsultin kanssa. Palvelun hinta riippuu työn laajuudesta. ProCom tekee tarjouksen, jonka asiakas voi halutessaan hyväksyä.

Suorahausta vastaavat ProComissa pääsiassa toimitusjohtaja Elina Melgin ja johtaja Päivi Vuorimaa.

Valitessaan suorahaun asiakas sitoutuu maksamaan työstä siitäkin huolimatta, ettei halua palkata ketään suositelluista. Palvelun takuu neuvotellaan aina erikseen asiakkaan ja ProComin välillä tehtävän kirjallisen sopimuksen yhteydessä.

Lisätiedot

Päivi Vuorimaa
johtaja, koulutus ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
paivi.vuorimaa(at)procom.fi