Liity jäseneksi!

Julkaistu: 29.09.2020

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProComin jäsenenä olet osa Suomen suurinta viestintäalan verkostoa.

Yhdessä pystymme vaikuttamaan viestinnän rooliin yhteiskunnassa, nostamaan ammattimme arvostusta sekä saamaan äänemme kuulumaan oikeissa paikoissa. ProComin jäsenet sitoutuvat noudattamaan Viestinnän eettisiä ohjeita.

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu 3000 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

Vuosittainen jäsenmaksu on 120 euroa. Lisäksi uuden jäsenen liittymismaksu on 30 euroa. Nyt liittyessäsi, saat tutustua loppuvuoden toimintaamme maksutta. Liittymis-  ja jäsenmaksu peritään vasta seuraavan vuoden alussa. Lisäksi saat uuden jäsenen etuna alennetun hinnan viestintätapahtuma ProCom-päivän hinnasta, lue alta lisää!

Liity jäseneksi täällä >>

 

Tutustu jäsenyyteemme ja liity mukaan aktiiviseen verkostoomme: lue lisää.

 

Miksi liittyä viestinnän ammattilaisten verkostoon?

  1. Jäsenenämme pääset osallistumaan ja vaikuttamaan: voit hakea ProComin hallitukseen, toimia jaoksen aktiivina, osallistua mentorointiohjelmaan tai esimerkiksi kirjoittaa organisaatiosi toimialaan liittyviä artikkeleita viestijät.fi-blogialustalle
  2. Jäsenmaksu on kannatusmaksu kansalliselle yhdistykselle, joka perustettiin 1947 ylläpitämään viestinnän osaamista maassamme. Meitä on tänään lähes 3000 jäsentä.
  3. Jäsenenämme saat vuosittain ilmestyvän ProComma Academic -tutkimusjulkaisun veloituksetta sekä muut ajankohtaiset jäsenjulkaisut.
  4. Jäsenmaksu on pääsylippu noin 50 ilmaiseen verkottumis- ja koulutustapahtumaan vuosittain. Näissä tapahtumissa jaetaan tuoretta viestintäalan tietoa ja käydään keskustelua siitä, millaisia uusia taitoja viestijällä täytyy olla, jotta hän pystyy tarjoamaan organisaatiolleen hyötyä osaamisestaan. Lisäksi saat ProComin maksulliset koulutukset ja tapahtumat aina edullisempaan jäsenhintaan.

Liity jäseneksi täällä >>

 

Uuden jäsenen etu – alennettu hinta ProCom-päivään!

Liity nyt ja hyödynnä samalla uuden jäsenen etu ProCom-päivään 23.10.2020!

Uutena jäsenenä voit osallistua tapahtumaan etänä stream-yhteyden välityksellä hintaan 310 € (+alv) tai paikan päällä Clarion-hotellissa hintaan 450 € (+alv).

Jäseneksi pääset liittymään täällä: https://procom.fi/jasenelle/jaseneksi-liittyminen/jasenhakulomake/. Edun saat lunastettua lisäämällä tapahtumaan ilmoittautuessasi lisätietokenttään ”uusi jäsen”.

 

ProComin jäsenet sitoutuvat noudattamaan Viestinnän eettisiä ohjeita. Tehtävänämme on ylläpitää yhteiskunnallista keskustelua sananvapaudesta ja -vastuusta.

Katso videomme sananvastuusta:

 

ProCom sosiaalisessa mediassa

Seuraa myös ProComin some-kanavia. Niiden kautta viestimme uusimmista tapahtumista ja uutisista. ProComin löydät seuraavista kanavista:

Kommentoi