Kaksi uutta vahvistusta ProComin tiimiin ja harjoittelijamme jatkaa uudessa roolissa

Julkaistu: 03.02.2020

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Vuoden alussa ProComissa aloitti kaksi uutta tekijää, Elisa Joki-Anttila asiantuntijana markkinointitehtävissä ja Elisa Rouhesmaa viestinnän harjoittelijana. Lisäksi syksyllä harjoittelijana aloittanut Elina Ukkonen jatkaa järjestöassistenttina.

 

Elisa Joki-Anttila

Asiantuntija, markkinointi

Omaan kaupallisen alan koulutuksen, mutta minua on aina kiinnostanut viestinnän vaikutus kaikkeen toimintaamme yhteiskunnassa. Uskon, että vuorovaikutteinen viestintä on avain tulokselliseen toimintaan niin yrityksissä kuin muissakin yhteisöissä. Aloitin ProComissa asiantuntijana markkinoinnin tehtäväkentällä. Minulle on kertynyt vuosien kokemus markkinointiviestinnästä sekä B2C- että B2B-puolella ja olen nyt erittäin innostunut edistämään viestinnän merkityksellisyyttä järjestöpuolella. On mahtavaa päästä työskentelemään motivoituneiden ihmisten keskelle ja verkostoitumaan viestinnän alan ammattilaisiin.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen ja hyötyliikunnan parissa, pidän matkustelusta ja monipuolisista kulttuurielämyksistä.

LinkedIn: Elisa Joki-Anttila

Twitter: @Elisa_JokiA

 

Elisa Rouhesmaa

Viestintäharjoittelija

Viestintä on kiinnostanut minua niin kauan kuin muistan. Kuitenkin vasta lukiosta valmistuttuani törmäsin ensi kertaa nimenomaan yritysviestinnän ja yhteisöviestinnän käsitteisiin, ja päädyin Jyväskylän yliopistoon opiskelemaan yhteisöviestintää. Tällä hetkellä suoritan viestinnän johtamisen maisteriopintoja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Viestinnässä minua kiehtoo erityisesti se, miten viestinnällä voidaan vaikuttaa yhteiskunnan joka saralla. Aiemmin olen työskennellyt asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, joten ProComissa pääsen nyt ensi kertaa haastamaan itseäni nimenomaan viestinnän tehtävissä. Harjoittelulta odotan ennen kaikkea mahdollisuutta päästä tutustumaan viestinnän kenttään laaja-alaisesti sekä siten myös kartoittamaan itselle mieluista urapolkua. Olen todella innoissani harkkakeväästä ProComissa!

Vapaa-ajallani rentoudun pelaamalla koripalloa, opiskelemalla kieliä sekä käymällä live-keikoilla.

LinkedIn: Elisa Rouhesmaa

Twitter: @elisarosar

 

Elina Ukkonen

Järjestöassistentti

Aloitin viime syksynä ProComissa viestinnän harjoittelijana ja pääsin ensimmäistä kertaa työelämässä uppoutumaan kunnolla viestinnän maailmaan. Harjoittelusyksy oli mahtava ja siksi onkin erinomaista jatkaa töitä uudessa roolissa järjestöassistenttina. Jatkossa työskentelen erityisesti jäsen- ja koulutuspalveluiden parissa. Hyppään uuteen rooliin innolla ja pidän harkkasyksyn opit ja innostuksen mukana matkassani. Tavataan siis toiminnassa jatkossakin!

LinkedIn: Elina Ukkonen

Twitter: @elina_ukkonen

Kommentointi on suljettu.