Kaksi uutta kasvoa ProComin tiimiin

ProComin tiimi täydentyi tällä viikolla kahdella uudella viestinnän osaajalla. Marjo-Riitta Oksa aloitti talossa koulutuspäällikkönä vuoden mittaisen pestinsä. Elisa Kitunen työskentelee ProComin harjoittelijana kesäkuuhun asti.

 

”Mahtava olla täällä!

ProComissa vaikutuin heti ensimmäisinä työpäivinä ovelle asti kantautuvasta naurusta ja reippaasta tekemisestä, jossa asioihin tartutaan ilolla ja saman tien.

ProCom on unelmatyöpaikkani, jossa pääsen käyttämään osaamistani sekä viestinnän että koulutuksen aloilta. Edellinen työpaikkani oli valtiolla, jossa sukelsin viideksi vuodeksi verkko- ja digiviestinnän maailmaan. Kouluttanut olen aikaisemmin pääsykoekurssilaisia, verkkoviestijöitä sekä pitänyt luentoja.

Viestinnässä ja koulutuksissa innostun yhdessä tekemisestä ja vuorovaikutuksesta. ProComissa näen suuren mahdollisuuden oppia uutta viestinnän koko laajasta ja monipuolisesta kentästä sekä tutustua Suomen parhaisiin viestintäalan ammattilaisiin. Iloitsen myös siitä, että pääsen järjestämään kiinnostavia koulutuksia vaativalle kohderyhmälle. Toimistolle toivon tuovani osaamistani digipuolelta, lennokkaita ideoita ja taukojumppatuokioita.

Töiden lisäksi innostun kanssakäymisestä tanssitunneilla, pianon ääressä, matkoilla ja myös hiekkalaatikon reunalla, jossa kohtaan usein suurimmat viestinnälliset haasteeni.”

Marjo-Riitta

 

”Hei kaikki!

Olen kolmannen vuoden viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta. Sen lisäksi olen entinen kilpasoutaja ja fanaattinen Frasier-fani.

Viestinnän oppiaineen laaja-alaisuus on johtanut siihen, että olen löytänyt itseni hyvin erityyppisistä projekteista: milloin startup-tapahtuman mediakylästä, milloin ainejärjestölehden päätoimituksesta tai konsulttifirman brändivideotiimin vetäjän paikalta.

Viestintätyö lumoavassa smaragdikaupungissa Seattlessa on ollut kesäharrastukseni nyt muutaman vuoden. Kansainvälinen ura kiehtoo, mutta ensin haluan ottaa selvää, mitkä ovat suomalaisten viestijöiden vahvuudet.

Järjestöt ovat pitkään vetäneet minua puoleensa, koska niissä usein vallitseva ”kaikki tekevät kaikkea” -mentaliteetti on hedelmällinen oppimisympäristö. Harjoittelu ProComissa oli luonnollinen jatkumo ainejärjestötoiminnan ja urheiluseura-aktiivisuuden jälkeen.

On kiehtovaa saada seurata viestintäkenttää ProComin kaltaisen kattojärjestön näkökulmasta ‒ täällä Kampin kattojen yllä. Alan murroksen ja muutoksen pyörteessä keskusteluun osallistuminen kutkuttaa. Odotan keväältä erityisesti ProCom-päivän eteen työskentelyä ja jäsenistöön tutustumista.

Lupasin työhakemuksessani tarjota ProComille ’tuoreita ideoita, toisten kuuntelemiseen pohjautuvaa tiimityöskentelyä ja amerikkalaista positiivisuusviestintää valtsikalaisella kriittisyydellä höystettynä’. Tavoitteeni on pitää näistä kiinni.”

Elisa

Kommentoi