ProCast jakso 32: ”Haluan kuulla, että päättäjä tietää mitä tekee ja tunnustaa virheensä”

Vieraana Aalto-yliopiston rahoituksen professori Vesa Puttonen

 

Tässä ProCastin jaksossa puhumme koronakriisin vaikutuksesta viestinnän tekemiseen ja rakenteisiin. Vieraamme on Vesa Puttonen, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen professori, joka tunnetaan kantaaottavana ja aktiivisena keskustelijana, pörssiyhtiöiden hallituksen jäsenenä, tietokirjailijana ja toki sijoittajana.

 

 

 

Vesa Puttosen kuva: Aalto-yliopisto / Evelin Kask. 

 

KUUNTELE MYÖS AIEMMAT PROCAST-JAKSOT POIKKEUSTILAVIESTINNÄSTÄ:

Jakso 31: “Nyt on tuhannen taalan paikka siirtyä uuteen”

VIERAANA KESTÄVÄN TULEVAISUUDEN KONSULTTI LEO STRANIUS

Tässä ProCastin jaksossa puhumme koronakriisin vaikutuksesta viestinnän tekemiseen ja rakenteisiin. Vieraamme on Leo Stranius, kestävän tulevaisuuden konsultti T-mediasta, tunnettu kansalaisaktivisti ja arvostettu ekobloggaaja. Matkan varrella hän on työskennellyt myös Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana. Mikä on ilmastokriisin ja koronakriisin suhde ja millä tavalla maailma tässä suhteessa nyt muuttuu? Entä mitkä ovat koronakriisin vaikutukset yritysten vastuullisuustoimiin ja viestintään?

Jakso 30: “Nyt on taisteltava rehellisen tiedonvälityksen puolesta”

VIERAANA SITRAN VIESTINTÄJOHTAJA VEERA HEINONEN

 

 

Kuuntele kaikki ProCast-jaksot täällä: https://procom.fi/jasenelle/podcast/ 

 

Katso ProComin muut sisällöt poikkeustilaviestintään liittyen täältä: https://procom.fi/katso-koronavirus-ja-poikkeustilaviestintaan-liittyvat-sisallot-ja-tapahtumat/

Kommentoi