Hyvää kesää! Hyödynnä ProComin sisältöjä läpi kesän ja päivitä syksyn kiinnostavat tilaisuudet kalenteriin

Julkaistu: 03.07.2019

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProComin toimisto on kiinni 8.7. – 12.7. Muuna aikana meidät tavoittaa puhelimitse numerosta +358 9 135 7775 , sähköpostiin procom@procom.fi vastaamme pienellä viiveellä.

Seuraava jäsenviesti työpaikkailmoituksineen ilmestyy elokuussa viikolla 32.

Heinäkuussa olemme Porin SuomiAreenalla 16.7. – 19.7., jossa ProComilla on oma aamutilaisuus torstaina 18.7. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Hyödynnä kesätarjous syksyn koulutuksista!

Kesän kunniaksi tarjoamme jäsenille syksyn kaikista yksittäisistä koulutuspäivistä ja ProComPRO-koulutuskokonaisuuksista -15 % alennusta, kun koulutuksiin ilmoittaudutaan 31.7. mennessä. Alennus on voimassa ProComin jäsenille. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä koodin “kesätarjous”. Tutustu syksyn tapahtumiin ja koulutuksiin tapahtumakalenterissamme ja ilmoittaudu mukaan kehittämään osaamistasi!

ProCast ja viestijät.fi -blogitekstit inspiraationa läpi kesän!

Kaipaatko kiinnostavaa kuunneltavaa kesälaitumelle? Voit syventyä viestinnän maailmaan vaikkapa kuunnellen toimittaja Jaakko Tapanisen toimittamia podcast -jaksoja viestinnän eri teemoista. ProCastia voi kuunnella ProComin verkkosivulla, iTunesissa tai yleisimpien podcast-appien kautta. Tutustu ProCastiin »

Tutustu myös viestijät.fi -sivustolla ajatuksia herättäviin blogiteksteihin. Tai kirjoittaisitko syksyn alkajaisiksi oman tekstin sinulle tärkeästä viestinnän, johtamisen tai HR:n ajankohtaisesta aiheesta? Etsimme jatkuvasti uusia, ajan hermolla olevia, viestinnästä kiinnostuneita ja alaa lähellä olevia tahoja kirjoittamaan Viestijöihin. Foorumi on erinomainen paikka profiloitua palvelun käyttäjien keskuudessa esimerkiksi tietyn aihealueen asiantuntijana. Lähetä tekstisi Jaana Raatikaiselle (etunimi.sukunimi@procom.fi) ja palataan asiaan heti elokuun alussa! Vieraile Viestijät-sivustolla »

Kommentointi on suljettu.