Elisa Juholinille Suomen Leijonan I luokan ritarimerkki

ProCom on hakenut kunniamerkkiä Elisa Juholinille hänen ansioitumisestaan viestintäalan keskeisenä vaikuttajana. Tasavallan presidentti on myöntänyt hänelle itsenäisyyspäivänä Suomen Leijonan I luokan ritarimerkin.

VTT Elisa Juholin on 1980-luvulta saakka tehnyt työtä viestinnän parissa paitsi akateemikkona myös yrittäjänä. Juholin on kannustanut omalla esimerkillään viestinnän ammattilaisia menemään urallaan rohkeasti eteenpäin ja nostamaan viestinnän kaikissa organisaatioissa johdon kumppaniksi. Hän on kirjoittanut runsaasti viestinnän oppi- ja teoriakirjoja, jotka määrittävät monia organisaatioviestinnän lainalaisuuksia edelleen. Juholin päivittää osaamistaan jatkuvasti. Hän toimii opinnäytteiden tarkastajana eri yliopistoissa ja on vuodesta toiseen suosittu kouluttaja, luennoitsija ja puhuja. Juholin toimii tällä hetkellä viestinnän dosenttina Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Helsingin yliopistossa.

Juholin toimi vuosina 2015–2017 viestinnän eettisen neuvoston (VEN) historian ensimmäisenä puheenjohtajana. Hän on myös ProComin kunniajäsen, joka on palkittu elämäntyöstään viestinnän alan hyväksi.

Tasavallan presidentti on myöntänyt tänä itsenäisyyspäivänä yhteensä 3 759 merkkiä isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille. Korkea-arvoisia kunniamerkkejä on myönnetty myös muille viestinnän alan vaikuttajille. Suomen Leijonan komentajamerkki on myönnetty puheviestinnän professori Maarit Valolle, ja Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki journalistiikan professori Risto Kuneliukselle ja Opetus- ja kulttuuriministeriön viestintäjohtaja Marjo Merivirta-Hellelle. Suomen Leijonan I luokan ritarimerkin puolestaan vastaanottavat Juholinin lisäksi muiden muassa Nesteen entinen viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Osmo Kammonen sekä Wärtsilän viestintäjohtaja Atte Palomäki.

Onnittelut!

Kommentoi