Blogikirjoitus­kilpailu käynnissä nyt!

Oletko innostunut bloggaaja? Tiedätkö millainen on koukuttava ja hyvä blogipostaus? Järjestämme keväällä 2014 kilpailun, jossa haetaan parasta viestintäaiheista blogikirjoitusta. Voittaja valitaan Pilkun paikan kirjoitusten joukosta.

Kenelle: kaikille lahjakkaille ja vaikuttaville viestintäbloggaajille.

Kilpailuaika: Kilpailussa huomioidaan kaikki vuonna 2013 Pilkun paikassa ilmestyneet kirjoitukset sekä 30.4.2014 mennessä julkaistut tekstit. Lähetä blogauksesi 15.4. mennessä.

Miten: Lähetä kirjoituksesi ProComin Pilkun paikka -blogiin. Kirjoituksen tulee olla aiemmin julkaisematon. Kaikki julkaistut kirjoitukset ovat esikarsinnassa mukana, ja voittajan valitsee ProComin hallitus toimiston laatimalta short-listalta.

Kriteerit: Toimiston esikarsinta perustuu kirjoituksen vaikuttavuuteen lukijakunnassa. Miten hyvin kirjoitusta on luettu ja jaettu, minkälaista keskustelua se on aiheuttanut. Puntarissa painavat luonnollisesti sisällöllisesti kiinnostavat ja tärkeät aiheet. Pelkkä hauska ja usein twiitattu juttu ei välttämättä yllä voittajaksi. Hallituksen tehtävänä on lopulta päättää shortlistalle päässeistä, millä kirjoituksella on ollut eniten annettavaa koko alan kehitykselle ja miksi. Myös jäsenistö ja muut viestintäihmiset pääsevät äänestämään suosikkiaan.

Koska kyseessä on uusi kilpailu, sen muoto ja sisältö kehittyvät tämän pilottijakson aikana.

Voittaja julkistetaan ProCom-päivän iltajuhlassa Vuoden viestintäpalkintojen jaossa.

Osallistuminen: Lähetä aiemmin julkaisematon kirjoituksesi, kirjoittajaesittely ja -kuva, linkit, blogaukseen mahdollisesti liittyvät videoklipit ja kuvat sekä kuvaajien nimet osoitteeseen minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi 15.4 mennessä. Erillistä ilmoittautumista kilpailuun ei tarvita.

Kommentoi