Viestintäpäällikkö, Veikkaus

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 20.9.

Lisätiedot: viestintäyksikön esimies Maria Roos @mariaeroos, puh. 040 508 4143, pe 8.9. klo 10-12. ja ke 13.9. klo 9-10.30. Tiimistämme Annina Heikelä @AnninaHeikela, puh. 040 727 2681. Voit kysyä lisätietoja myös valinnassa avustavalta konsultilta: Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, puh. 050 385 1714, varmimmin pe 8.9. klo 14-16 ja ma 11.9. klo 9-11.

Julkaistu: 08.09.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Yhtiömme aloitti vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia voittaa. Peliemme tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään. Työllistämme lähes 2 000 pelialan ammattilaista. Veikkauksen liikevaihto on 3,5Mrd, pelikate 1,8Mrd ja tulos yli 1Mrd.

 

Etsimme Veikkaukseen viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikkönä olet mukana Veikkauksen monikanavaisessa mediatyössä. Vastaat yhdessä vilkkaan tiimimme kanssa rahapelaamisen viestinnän ideoinnista ja käytännön työstä. Asiantuntijana omana vastuualueenasi on luoda uusia tapoja viestiä, rakentaa verkostoja sekä seurata ja mitata viestinnän tuloksellisuutta.

Etsimme viestinnän ammattilaista, jolla on median ja sosiaalisen median hommat monipuolisesti hallussa. Esimerkilläsi innostat ja rohkaiset muita veikkauslaisia onnistumaan omassa viestinnässään. Haistat trendit ja haluat kehittää – ja ehdottomasti haluat jakaa osaamistasi muille. Tämä luonnollisesti edellyttää usean vuoden työkokemusta mediassa tai viestinnän parissa ja yliopistotasoista korkeakoulututkintoa.

Toivomme rohkeaa asennetta, sujuvaa kieltä sekä intoa ja vaikuttamistaitoja saada kiemuraisetkin muutokset valmiiksi. Arvostamme omakohtaista kokemusta digimurroksesta ja kiinnostusta rahapelejä kohtaan. Olisi mainiota, jos sinulla jo olisi näyttöä poikkeuksellisista tavoista viestiä.

Olet parhaimmillasi innovatiivisessa ja rohkeassa työyhteisössä. Olet valmis myös joustaviin työaikoihin – digitaaliset pelipalvelumme pyörivät jatkuvasti eikä viestintäämme suljeta, kun kiinnostavaa tapahtuu.

Kyseessä on vakituinen työsuhde uudessa pääkonttorissamme Pohjois-Haagassa Helsingissä. Tulet osaksi yhdeksän viestijän tiimiämme.

Viestintäympäristömme on jännittävä – Veikkaus on yksi maamme näkyvimmistä yrityksistä ja useimpien suomalaisten tuntema. Meille on tärkeää, että näihin töihin on joka aamu ilo tulla.

Tämä työ on täynnä #mahdollisuuksia #munveikkaus  

Yllätä meidät! Ja liitä hakemukseesi CV, palkkatoive ja mieluusti osaamistasi esiintuovia näytteitä.

Jätä hakemus osoitteessa: https://veikkaus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=234&rspvt=ellqn800kjk00wg4c848o8ksgo8g0k0#login_form 

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.