Viestintäpäällikkö, Taideyliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 21.11.2017 klo 8:00

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava viestintäpäällikkö Eveliina Olsson (p. 050-598 6492) pe 10.11 klo 12-16 ja to 16.11. klo 9-11.

Julkaistu: 01.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin osaavaa ja innostavaa viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viestintäpäällikkönä toimit esimiehenä Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian viisihenkiselle viestintätiimille ja vastaat Teatterikorkeakoulun strategisesta ja operatiivisesta viestinnästä. Työssäsi tuet Teatterikorkeakoulun johtoa ja muuta organisaatiota viestinnän kysymyksissä.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä. Et kaihda käytännön tekemistä ja vastaat myös mielelläsi päivittäisiin viestinnän palvelupyyntöihin. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Et kaihda omaa tekemistä etkä itsesi likoon laittamista. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa strategista ajattelua ja johtamiskykyä
  • Kokemusta työskentelystä esimiehenä
  • Vankkaa kokemusta mediatyöstä ja yhteistyöstä toimittajiin, konkreettisia näyttöjä onnistumisista sekä hyvät olemassa olevat mediasuhteet
  • Näyttöjä menestyksekkäästi hoidetuista viestinnän ja markkinoinnin projekteista
  • Idearikkautta, näkemystä uusien sidosryhmien tavoittamisen keinoista ja kanavista
  • Taitoa organisoida laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia ja sovittaa yhteen erilaisia näkökantoja
  • Kykyä viedä asioita läpi määrätietoisesti
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa

Erinomainen suomen ja englannin kielen taito ja kyky työskennellä myös ruotsiksi ovat tehtävässä välttämättömiä. Taidemaailman tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa ja noin 17 viestintäammattilaisen viestintätiimissä. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi tiistaihin 21.11.2017 klo 8:00 mennessä. Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Viestintäpäällikkö”.

Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.