Viestintäpäällikkö, Labquality Oy

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.3.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Mia Lindström, puh. 050 363 6595 to 15.3. klo 10.00–12.00 ja ke 21.3. klo 9.00–12.00 sekä valinnassa avustavan Romana Management Oy:n seniorikonsultti Meri Lattu, puh. 040 567 8987 (parhaiten tavoitettavissa pe 16.3. klo 08.00–09.30 ja ma 19.3. 15.30–17.00).

Julkaistu: 12.03.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Labquality Oy on suomalainen, riippumaton ja puolueeton terveydenhuollon laatutalo. Se edistää asiakas- ja potilasturvallisuutta parantamalla laatua, ja tarjoaa koulutusta, konsultointia, laadunarviointia sekä sertifiointipalveluja. Suomessa tavoitteenamme on olla sote-kentän ensisijainen kumppani laadunhallinnassa. Kansainvälisessä liiketoiminnassamme olemme luotettava ulkoisten laadunarviointipalveluiden tuottaja, yhteistyössä laajan jakelijaverkostomme kanssa. 5500 asiakastamme toimii yli 40 maassa.

Labqualityn perinteisiä asiakkaita ovat potilasnäytteitä käsittelevät laboratoriot ja diagnostiikkateollisuus, mutta viimeisten vuosien aikana olemme laajentaneet toimintaamme sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioihin. Toimintamme palvelee sekä yksityistä, julkista että kolmatta sektoria. Omassa palveluksessamme työskentelee 45 henkilöä, jonka lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200 terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista.

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Viestintämme tavoitteena on vahvistaa entisestään tunnettuuttamme sosiaali- ja terveydenhuollon laajalla kentällä. Toimintaa tukeva omistuspohja sekä monet nimekkäät referenssit auttavat tämän toteuttamisessa. Yhtäältä perinteinen ja toisaalta voimakkaasti kehittyvä asiakaskuntamme edellyttää viestinnältämme monikanavaisuutta. Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissasi vastaat Labqualityn viestinnän edelleen kehittämisestä, johtamisesta ja toteuttamisesta, yhteistyössä johtoryhmäkollegoidesi sekä markkinoinnin kanssa. Muodostat ymmärryksen Labqualityn liiketoiminnasta ja tartut strategiaa tukeviin mahdollisuuksiin proaktiivisesti. Keskustelet ketterästi yrityksen palvelutoiminnasta niin sisäisesti kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa, ja siksi on ihanteellista, että sinulla on kokemusta sote-ympäristöstä.

Rakennat yhtiön brändiä ja julkista kuvaa viestinnän monipuolisin keinoin. Hallitset yritys- ja markkinointiviestinnän ja teet läheistä yhteistyötä myyntiorganisaation ja markkinointipäällikön kanssa. Ylläpidät suhteita ulkoisiin sidosryhmiin – niin asiakkaisiin, mediaan, yhteiskunnallisiin päättäjiin kuin yhteistyökumppaneihinkin. Sinulla on aktiivinen rooli myös tapahtumaviestinnässä, esimerkkinä Labquality Days, joka kokoaa vuosittain yhteen 1000 alan toimijaa niin Suomesta kuin ulkomailta.  Yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa vastaat läpinäkyvästä ja informatiivisesta yhteiskuntaviestinnästä, jonka avulla ylläpidämme ja kehitämme asemaamme sekä tulevaisuuden toimintamahdollisuuksia.

Edelleen kehität jatkuvasti yhtiön viestintästrategiaa, linjauksia ja toteutustapoja, puhutaanpa sitten digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen käytön kehittämisestä tai perinteisempää journalistista otetta edellyttävästä asiakaslehden päätoimittamisesta. Vastaat myös sisäisestä viestinnästä, tuet ja sparraat liiketoimintajohtoa ja otat vahvasti osaa koko yhtiön toiminnan kehittämiseen. Ihmisenä olet eteenpäin katsova, asiakaslähtöinen ja rohkea. Itsenäinen ja vuorovaikutteinen roolisi tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden hyödyntää viestintäosaamistasi organisaatiossa, jonka perustehtävä tekee sen jäsenten työstä aidosti merkityksellistä.

Lue meistä lisää www.labquality.fi! Kysymyksiisi vastaa toimitusjohtaja Mia Lindström, puh. 050 363 6595 to 15.3. klo 10.00–12.00 ja ke 21.3. klo 9.00–12.00 sekä valinnassa avustavan Romana Management Oy:n seniorikonsultti Meri Lattu, puh. 040 567 8987 (parhaiten tavoitettavissa pe 16.3. klo 08.00–09.30 ja ma 19.3. 15.30–17.00).

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen to 22.3. mennessä osoitteessa alla olevasta linkistä:

Hae paikkaa tästä linkistä >>