Viestintäpäällikkö, kestävä kehitys, Metsä Group

Haku päättyy: 16.8.

Sijainti: Espoo

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa
Hanna Kalliomäki
johtaja, kestävän kehityksen viestintä ja raportointi
puh. 040 1436 432

Julkaistu: 04.08.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Tehtävän kuvaus

Metsä Group hakee ma. kestävän kehityksen viestintäpäällikköä kolmihenkiseen tiimiin, jonka vastuulla on kestävän kehityksen raportointi ja sisältöjen monikanavaistaminen. Tiimi tukee ympäristötietojen keräämistä eri tuotantolaitoksilta ja tekee kehityshankkeita liiketoimintojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Kestävän kehityksen ja edunvalvonnan toiminnossa on lisäksi neljä muuta tiimiä: tuotteet ja toimitusketju, kestävä metsätalous, tuotanto ja ympäristövastuu sekä edunvalvonta.

Viestintäpäällikön tehtävässä vastaat konsernin kestävän kehityksen raportointiprojektista, teet kiinnostavaa ja asiantuntevaa viestintää kestävän kehityksen ja biotalouden asioista monikanavaisesti omalle henkilöstölle ja muille sidosryhmille yhteistyössä konserniviestinnän ja liiketoimintojen kanssa, tuet edunvalvontatyötä ja toimit asiantuntijana erilaisissa kehityshankkeissa. Asemapaikkasi on Espoo. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus.

Edellytykset

Lähetä hakemuksesi meille, jos

  • arvostat metsäteollisuuden, kestävän biotalouden ja uusiutuvan puun tarjoamia ratkaisuja globaaleihin haasteisiin
  • haluat edistää kestävän kehityksen ymmärrystä ja osaamista sidosryhmien kesken kilpailuedun vahvistamiseksi
  • nautit kirjoittamisesta suomeksi ja englanniksi, pursuat ideoita ja sinulla on vahva journalistinen ote työhösi
  • kestävän kehityksen raportointi ja projektien johtaminen ovat vahvuuksiasi
  • osaat monikanavaisen viestinnän tekemisen
  • verkostoidut luontevasti ja saat asiat sujumaan
  • pidät sekä nopeista toimeksiannoista että pidemmän aikavälin kehityshankkeista

Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus kestävän kehityksen ja viestinnän tehtävistä. Etsimme osaajaa, joka ryhtyy työhön reippaasti ja huolehtii siitä viimeistelyä myöten. Joustavuus ja hyvä meininki on tärkeää pienessä tiimissä.

Hakeminen

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.8.2017 mennessä. Jätä hakemuksesi linkin kautta >>