Viestintäpäällikkö ja viestinnän asiantuntija, Mandatum Life

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 18.1.

Julkaistu: 09.01.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Etsimme tiimiimme kyvykästä ja näkemyksellistä viestintäpäällikköä sekä aikaansaavaa viestinnän asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Mandatum Lifen viestintää.

Viestintäpäällikkö

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Mandatum Lifen ulkoista ja sisäistä viestintää sekä yritysvastuuta. Teet tiivistä yhteistyötä markkinointi- ja viestintäjohtajamme kanssa. Lisäksi teet päivittäin yhteistyötä eri yksiköidemme kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämistä, suunnittelua ja toteutusta sekä artikkelituotantoa ja mediasuhteissa avustamista. Toimit kahdesti vuodessa ilmestyvän Mandatum Life Magazinen toimituspäällikkönä. Lisäksi tuotat ja julkaiset sisältöjä sähköisiin kanaviin sekä avustat tai toimit viestintävastuullisena muutosprojekteissa. Koordinoit ja kehität yhdessä liiketoimintojen kanssa Mandatum Lifen yritysvastuuta ja siitä viestimistä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Viestinnän asiantuntija

Työssäsi vastaat ulkoisen ja sisäisen viestinnän toimenpiteiden toteutuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä useiden eri toimintojen, kuten esimerkiksi henkilöstöhallinnon ja lakiasianpalveluiden kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä viestintäpäällikön kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. artikkelituotantoa ja sisäistä viestintää sekä ulkoisen viestinnän valmistelevia töitä. Tuotat ja julkaiset sisältöjä www-sivuille ja intraan, teet asia- ja asiakasviestintää sekä osallistut mm. sääntely-ympäristön muutoksia koskeviin projekteihin.

Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan vuoden mittainen.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään torstaina 18.1. Lue lisää tehtävistä alla olevien linkkien kautta.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.