Viestintäpäällikkö, Intrum Justitia Oy

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 26.9.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Iskala, puh. 050 3706 333, 14.9 klo 15–17, 21.9 klo 15–17 ja 25.9 klo 15–17.

Julkaistu: 13.09.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Intrum Justitia -konserni on Euroopan johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija. Tehtävämme on toimia terveen talouden moottorina. Palveluidemme avulla nopeutamme yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Konsernin palveluksessa on 4 000 henkilöä 21 maassa, ja sen liikevaihto on 643 miljoonaa euroa. Suomessa meitä intrumlaisia on yli 400. www.intrum.fi

Haemme Helsingin pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäpäällikköä

Vastaat Suomen yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Toimit viestintäasiantuntijan esimiehenä ja raportoit myyntijohtajalle.

Olet monipuolinen ja kokenut viestinnän ammattilainen, ja toimit luontevasti tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja myynnin kanssa. Tarvitset työssäsi näkemystä ja kokemusta strategialähtöisestä viestinnästä ja digitaaliset viestintäkanavat ovat sinulle tuttuja. Et pelkää muutoksia, ja sinulla on kokemusta myös muutosviestinnästä sekä kehitysprojekteista. Sinulla on taito pitää monet langat yhtä aikaa käsissäsi ja viet suunnitelmat sinnikkäästi toteutukseen asti. Olet vahva viestijä suomeksi, ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Arvostamme kokemusta liiketoimintaa tukevasta sisältömarkkinoinnista sekä kykyä luoda kiinnostavia sisältöjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän huipputyyppien seurassa sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Jos tämä on sinun paikkasi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.

Hae tehtävään tästä.