Viestintäkonsultti-sisällöntuottaja, Pilgrim Oy

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 19.3.2018

 

Julkaistu: 05.03.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa

VIESTINTÄKONSULTTI-SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Sinä luova, intohimoinen ja reipas viestinnän osaaja, jolla on humanistisen tai kaupallisen alan tutkinto tai viestinnän perusopinnot käytynä, voisit olla hakemamme henkilö.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, sujuvaa englannin kielen taitoa, sosiaalisen median hallintaa sekä perusohjelmistojen hallintaa.

Vastaat viestintätoimisto Pilgrim Oy, Edelman Affiliaten asiakkaiden viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kontaktihenkilöiden sekä omien kollegoiden kanssa. Sinulla on jo kokemusta tuloksellisen viestinnän toteutuksesta sekä sisältö- ja somemarkkinoinnista. Olet työskennellyt aikaisemmin esim. viestintätoimistossa, viestinnän yrittäjänä, yritysviestinnässä ja/tai toimittajana.

Olet työssäsi itsenäinen, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävään kuuluu viestinnän suunnittelu ja toteutus asiakkaillemme niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, yhteydenpito kansainväliseen Edelman-kumppaniimme, raporttien ja taustatutkimusten valmistaminen sekä kokonaisvaltainen osallistuminen asiakasprojekteihin. Tuet myös uusasiakashankintaa.

Sinulla on:

  • aito kiinnostus nopeasti kehittyvään viestintäalaan
  • soveltuvat korkeakouluopinnot ja hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • näyttöä ja kokemusta viestinnän tehtävistä
  • kokemusta B2B- ja B2C-viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yritysten sisältömarkkinoinnista ja someviestinnästä
  • halua ja kykyä johtaa ja kehittää asiakasyritystemme viestintää
  • kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia myös paineen alla

Toivomme hakemukseen liitteeksi lyhyen videoesittelyn itsestäsi.

Pilgrim Oy, Edelman Affiliate on johtavan kansainvälisen viestintätoimisto Edelmanin Suomen affiliaatti. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Mothership Of Work:issa (MOW) osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9.

Viimeinen hakupäivä: 19.3.2018

Hakemukset osoitteeseen: olli.ollila@pilgrim.fi