Viestintäjohtaja, Finnfund

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.10.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa Finnfundin toimitusjohtaja Jaakko Kangasniemi tiistaina 10.10. kello 17.00-18.00 ja keskiviikkona 18.10. kello 10.00-12.00, puh. 040 5777 676 sekä MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413.

Julkaistu: 09.10.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Finnfund (Teollisen yhteistyön rahasto Oy) on suomalainen kehitysrahoittaja, joka edistää kestävää kehitystä tarjoamalla pitkäaikaista riskirahoitusta yksityisiin hankkeisiin kehitysmaissa. Hankkeilta edellytetään kannattavuutta, vastuullisuutta ja myönteisiä kehitysvaikutuksia. Vuodesta 1980 lähtien Finnfund on investoinut lähes 370 hankkeeseen noin 70 eri maassa. Tällä hetkellä sijoitukset ja maksamattomat sijoituspäätökset ovat yhteensä noin 613 miljoonaa euroa 167 hankkeessa 34 maassa.

Viestintäjohtaja

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla suomalaisessa kehitysrahoitusyhtiössä, joka vähentää köyhyyttä ja edistää kehitysmaiden kestävää kehitystä vastuullisen sijoitustoiminnan avulla.

Viestintäjohtaja tiimeineen vastaa Finnfundin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä hoitaa sidosryhmäsuhteita ja vaikuttajaviestintää. Tehtäviisi kuuluvat yhtiön viestinnän suunnittelun ja toteuttamisen johtaminen sekä kehittäminen yhteistyössä yhtiön eri toimintojen kanssa. Viestintäjohtaja kuuluu Finnfundin johtoryhmään.

Finnfund pyrkii käyttämään sekä perinteisen että sosiaalisen median välineitä ja osallistumaan aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa käytävään keskusteluun Suomessa ja ulkomailla. Haluamme kertoa aktiivisesti ja avoimesti Finnfundin toiminnan tuloksista ja periaatteista. Pyrimme varmistamaan, että Finnfund ja sen tarjoamat rahoituspalvelut tunnetaan hyvin sekä kehitysmaissa toimivien suomalaisyritysten että kansainvälisten kumppaneiden keskuudessa.

Toivomme strategista ja uudistavaa näkemystä viestintään sekä hands on -asennetta käytännön toteutukseen.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • tehtävään soveltuva korkeakoulutus sekä vankka ja monipuolinen kokemus viestinnän tehtävistä
  • strateginen näkemys ja kokemus viestintätoimintojen kehittämisestä
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä kokemus tiimin vetämisestä
  • kiinnostus ja kokemus globaaleista kehityskysymyksistä ja/tai kehittyvillä markkinoilla toimimisesta
  • rahoitusalan ja kehitysmaissa tapahtuvan yritystoiminnan tunteminen
  • kokemus yhteiskunnallisesta viestinnästä ja/tai vastuuviestinnästä
  • hyvät mediasuhteet ja vankka kokemus sidosryhmäyhteistyöstä
  • organisointi- ja paineensietokyky
  • erinomainen englannin ja suomen kielen taito

Tehtävässä edellytetään valmiutta matkustaa ajoittain Finnfundin kohdemaissa.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si sähköisen hakulomakkeen kautta 22.10.2017 mennessä.