Viestintäassistentti, Taideyliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 21.11.2017 klo 8:00

Lisätietoja tehtävästä antaa Sibelius-Akatemian viestintäpäällikkö Merja Enroos (puh. 040 710 4280) torstaina 2.11. klo 16-17 ja tiistaina 14.11. klo 16-17.

Julkaistu: 01.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin innostunutta viestintäassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viestintäassistenttina työskentelet osana viestintäpalveluiden Sibelius-Akatemian viisihenkistä viestintätiimiä ja osallistut viestinnän sisällöntuotantoon ja tapahtumamarkkinointiin. Avustat myös muissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. Sibelius-Akatemian henkilöstölle ja opiskelijoille suunnattujen viikkotiedotteiden toimitus, sisällöntuotanto eri kanaviin, tapahtumien luonti ja päivittäminen verkkosivustoille ja sosiaalisen median kanaviin sekä tuottajien avustaminen verkkosivujen tapahtumapäivityksissä.

Olet kiinnostunut sosiaalisen median kanavista ja niiden päivittämisestä. Olet positiivinen tiimipelaaja. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta

  • kokemusta sisällöntuotannosta eri kanavissa, kuten: tiedotteet, uutiskirjeet, verkkojutut, tapahtuma- ja konserttimarkkinointiin liittyvät sisällöt sekä videointi, videokerronta ja -editointi
  • CMS-julkaisujärjestelmien käyttökokemusta (mm. Liferay ja Drupal) ja kykyä tuottaa sisältöjä eri kanaviin (Twitter, Instagram, YouTube)
  • Adobe Photoshop -osaamista
  • erinomaista suomen kielen taitoa, kiitettävää englannin kielen taitoa ja eri tekstityyppien hallintaa (uutiset, somepäivitykset)

Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito ovat tehtävissä välttämättömiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa ja noin 17 viestintäammattilaisen viestintätiimissä.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi tiistaihin 21.11.2017 klo 8:00 mennessä.

Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Viestintäassistentti”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.