Viestinnän suunnittelija, Taideyliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 21.11.2017 klo 8:00

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava viestintäpäällikkö Eveliina Olsson (p. 050-598 6492) pe 10.11 klo 12-16 ja to 16.11. klo 9-11.

Julkaistu: 01.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin asiantuntevaa viestinnän suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijana työskentelet Teatterikorkeakoulussa yhtenä kolmesta viestinnän ammattilaisesta. Autat yhteisöä tunnettuuden ja näkyvyyden kehittämisestä ja tuotat sisältöä eri kanaviin. Kehität koulutusohjelmien markkinointia ja markkinointikäytäntöjä yhdessä Taideyliopiston markkinointisuunnittelijan kanssa. Kehität Teatterikorkeakoulun ja koko Taideyliopiston näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Sinulla on kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tekemisestä ja näkemystä niiden kehittämisestä. Viestinnän ja markkinoinnin tulosten mittaaminen ja tulosten jatkuva hyödyntäminen ovat luonteva osa työskentelyäsi. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaisia ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta

  • Markkinoinnin ja viestinnän osaamista, käytännön kokemusta kampanjoiden toteuttamisesta
  • Markkinointiviestinnällistä otetta
  • Näkemystä ja näyttöjä sosiaalisen median hyödyntämisestä tuloksekkaasti
  • Kokemusta viestinnän mittaamisen hyödyntämisestä sosiaalisen median kampanjoissa ja viestinnässä ylipäätään
  • Kykyä tuottaa kohderyhmiä puhuttelevaa viestintää myös englanniksi

Erinomainen suomen ja englannin kielen ovat tehtävässä välttämättömiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Taidemaailman tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa ja noin 17 viestintäammattilaisen viestintätiimissä. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi tiistaihin 21.11.2017 klo 8:00 mennessä.

Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Viestinnän suunnittelija”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.