Viestinnän osaaja, Samlink

Sijainti: Espoo

Haku päättyy: 20.3.2018

Lisätietoja: myyntijohtaja Markku Siikala, puh. 0400 753 001. Tavoitat Markun parhaiten ma 12.3. klo 10–12 tai pe 16.3. klo 13–15.

Julkaistu: 09.03.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Olemme kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Mahdollistamme asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön heille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Meillä on vahvat juuret ja vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä. Tarjoamme kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaillemme kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä. Me haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Työyhteisöömme kuuluu noin 450 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä sekä taloushallinnossa. Toimimme Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Arvojemme mukaisesti teemme tulosta yhteistyöllä, ja toimimme positiivisella sykkeellä, kehityksen luotsina sekä asiakkaidemme arjen kumppanina. www.samlink.fi

Etsimme Espoon Leppävaaraan

VIESTINNÄN OSAAJAA

Tulet toimimaan Asiakkuudet ja myynti -yksikössämme ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä markkinoinnin tehtävissä. Ymmärrät kokonaisvaltaisen viestinnän merkityksen B2B-yrityksen toiminnassa ja näet viestinnän tärkeässä roolissa asiakas- ja työntekijäkokemuksen edistäjänä.

Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää sekä ohjaat yrityksemme viestintää kulttuurin, toimintatapojen, yritysilmeen ja käytettävien välineiden osalta. Osallistut myös markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit pääkäyttäjänä ja yhteisömanagerina viestintäkanavissamme. Tuet yrityksemme johtoa ja henkilöstöä monipuolisissa viestintä- ja muutostilanteissa. Haluat jakaa viestintäosaamistasi muille Samlinkin asiantuntijoille.

Odotamme sinulta laaja-alaista osaamista yritysviestinnän tehtäväkentästä ja työelämässä hankittuja näyttöjä onnistumisista. Innostut sisältöjen tekemisestä ja hallitset erilaisten sisältölajien tuottamisen. Näet verkostoitumisen mahdollisuutena ja arvostat tiiminä toimimista. Sinulla on erittäin hyvät projektinhallintataidot ja kyky priorisoida omaa tehtäväkenttääsi. Pystyt näkemään kokonaisuudet ja johtamaan niistä oman tehtäväkenttäsi toimenpiteet. Olet idearikas ja haluat rohkeasti ja positiivisella tavalla edistää vuorovaikutteista toimintatapaa sekä yrityksen sisällä että asiakkaidemme kanssa.

Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Kuulemme sinusta mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 20.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Markku Siikala, puh. 0400 753 001. Tavoitat Markun parhaiten ma 12.3. klo 10–12 tai pe 16.3. klo 13–15.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Hae tehtävään tästä >>