Viestinnän harjoittelija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku loppuu: 5.6.

Lisätietoja: minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi, puh. (09) 135 7775 Jos haluat kuulla kokemuksia nykyiseltä harjoittelijalta, ota yhteyttä: elisa.kitunen@procom.fi

Julkaistu: 18.05.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistö koostuu 2800 ammattilaisesta. Suurin osa heistä on tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia sekä viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja.

Visiomme on, että viestintä tunnustetaan menestyvän Suomen mahdollistajana, ja missiomme on osoittaa viestinnän arvo.

Tule harjoittelijaksi Kalevankadun kattohuoneistoon ProComin 70-vuotisjuhlavuonna!

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat tapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta aina laskutuksesta jäsenpalveluun. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. 

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on 4 – 5 kuukautta, ja se ajoittuu elokuun ja joulukuun välille. Aloituspäivä päätetään yhdessä harjoittelijan kanssa.

Kolme syytä viettää syksy Kalevankadulla:

VERKOSTO

Tutustut alan johtaviin ammattilaisiin, tuleviin pomoihisi, kollegoihisi ja työpaikkoihisi. Syksyllä järjestetään noin 40 koulutus- ja verkostoitumistapahtumaa. Pääset suunnittelemaan niitä, viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisten kermaa. Kasvosi jäävät heille mieleen. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua.

VIESTINTÄKENTTÄ TUTUKSI

ProCom on viestinnän alan aitiopaikka. Näet jäsenten kautta, ketä viestijät ovat, ja mitä he tekevät. Kuulet myös aina ensimmäisenä alan uusimmat käänteet ja kuumimmat spekulaatiot.

OPPIMISMYÖNTEINEN TYÖYHTEISÖ

ProComilla pääset työntämään kätesi saveen. Ei ole väliä, kiinnostavatko sinua videot, tutkivat jutut tai koodaaminen, pääset toteuttamaan lennokkaitakin ideoitasi. Jos sinulla ei vielä ole timanttisia vahvuuksia, on hyvin todennäköistä, että löydät niitä itsestäsi syksyn aikana.

Et saa vain yhtä mentoria vaan peräti neljä! Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni, mutta tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

Haku: Toimita hakemus ja CV 5.6. mennessä Minna-Liisalle, toimistomme valovoimaiselle viestintäpäällikölle: minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi. Kerro hakemuksessa, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Haastattelut järjestetään ennen juhannusta.

Palkka: 1200 euroa / kk + lounasetu

ProCom somessa:

Twitter »
Facebook »
Instagram »

Pssst! Seuraa Insta Storiesia viikon ajan ja pääset nykyisen ProCom-harkan matkaan!