Viestinnän asiantuntija, Taideyliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.11. klo 8:00

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava viestintäpäällikkö Eveliina Olsson (p. 050-598 6492) pe 10.11 klo 12-16 ja to 16.11. klo 9-11.

Julkaistu: 01.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtävä täytetään 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiantuntijana työskentelet Kuvataideakatemiassa, jossa lisäksesi työskentelee toinen viestinnän ammattilainen. Vastaat Kuvataideakatemian sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja toimit akatemian johdon viestintätukena. Tunnet hyvin median toimintalogiikan ja osaat hyödyntää sitä työssäsi tavoitteellisesti. Sinulla on hyvät olemassa olevat mediasuhteet.

Olet kiinnostunut digitaalisen viestinnän mahdollisuuksista ja haluat kehittää Kuvataideakatemian digitaalista näkyvyyttä. Viestinnän tulosten mittaaminen ja tulosten jatkuva hyödyntäminen ovat luonteva osa työskentelyäsi. Vaikka olet strateginen ajattelija, et kaihda käytännön tekemistä ja vastaat myös päivittäisiin viestinnän palvelupyyntöihin. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta

  • Vankkaa kokemusta mediatyöstä ja yhteistyöstä toimittajiin, konkreettisia näyttöjä onnistumisista ja hyvät olemassa olevat mediasuhteet
  • Näkemystä viestinnän kehittämisestä ja kyky viedä läpi uusia toimintamalleja
  • Kiinnostusta digitaaliseen viestintään ja näyttöjä digitaalisuutta hyödyntävistä projekteista
  • Innostunutta asennetta, erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä viedä hankaliakin asioita eteenpäin tavoitteellisesti
  • Kokemusta tiedeviestinnästä
  • Näkemystä ja kokemusta mittaamisen merkityksestä viestinnän kehittämisessä
  • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa

Erinomainen suomen ja englannin kielen ovat tehtävässä välttämättömiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Taidemaailman tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa ja noin 17 viestintäammattilaisen viestintätiimissä. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi tiistaihin 21.11.2017 klo 8:00 mennessä.

Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Viestinnän asiantuntija”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.