Vaikuttajaviestinnän asiantuntija, Syöpäjärjestöt

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 17.11.

Lisätietoja Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön viestintä- ja varainhankintajohtaja Helena Hulkolta, puh. 050- 582 2211, 8.11.2017 klo 15.30 – 16.30 ja 15.11.2017 klo 10.30 – 11.00.

Julkaistu: 03.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 90 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi.


Etsimme sinua vaikuttajaviestinnän asiantuntija

Tule joukkoomme voittamaan syöpää vaikuttamisviestinnän asiantuntemuksellasi. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Syöpäjärjestöjen viestintätiimiin ja vaikuttamisalueidemme johtajien työpariksi mukavaa ja kokenutta työkaveria. Pääset kehittämään Syöpäjärjestöjen vaikuttamisen toimintamallia ja elämään sitä todeksi sote- ja maakuntauudistuksen prosesseissa ja lainsäädännön ja politiikkatoimien valmistelussa.

Suunnittelet ja toteutat viestintää sidosryhmille ja yhteiskunnallisille vaikuttajille. Tuotat yhdessä toimintojemme johtajien kanssa monipuolista sisältöä vaikuttajaviestinnän tarpeisiin sekä sparraat asiantuntijoitamme. Osallistut aktiivisesti Syöpäjärjestöjen viestintään ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa.

Sinulta löytyy aiempaa osaamista itsenäisistä ja nopeatempoisista viestinnän tehtävistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Hahmotat monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia, osaat tiivistää olennaiset asiat ja asettaa teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Olet varma esiintyjä. Tunnet median ja sosiaalisen median lainalaisuudet ja osaat monikanavaisen viestinnän. Hallitset vuosi- ja strategisen suunnittelun sekä mittaroinnin. Tunnet sosiaali- ja terveysalan päättäjät sekä sote- ja maakuntauudistuksen ja terveyteen vaikuttavan lainsäädännön kentät. Tieteellisen tutkimuksen tuntemus lasketaan eduksi.

Olet verkostoitunut, idearikas ja osaat kirjoittaa sujuvasti. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja tarkka. Siedät kiirettä ja osaat nivoa tekemisesi strategiaamme. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Hallitsen englannin kielen; hyvä ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle asiantuntevan, merkityksellisen ja digitaalisesti ajan hermolla olevan työyhteisön Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Haluatko maan suurimman potilas- ja kansanterveysjärjestön joukkoihin? Tavoitteemme on tehostaa syövän ehkäisyä ja varhaistoteamista, tukea syövän hoidon kehittämistä, edistää hyvää elämää syövästä huolimatta ja vahvistaa syöpätutkimusta.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 17.11.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi