Vaikuttajaviestinnän asiantuntija, Helsingin yliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 20.8.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Hannamaija Helander, p. 0400 675820. Tavoitettavissa puhelimitse 10.8. klo 14-16 ja 15.8. klo 14-16.

Julkaistu: 08.08.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstöä on 7 500 ja opiskelijoita 36 000. Yliopisto rakentaa parempaa tulevaisuutta kriittisellä ja luovalla otteella. Se haluaa olla globaali vaikuttaja – yhdessä. Yliopiston viestintä tukee tätä tavoitetta sekä edistää yliopiston yhteisöllisyyttä ja kansainvälistä vaikuttavuutta.

Haemme vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa.

Uudessa tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yliopiston vaikuttajaviestintää. Tehtävänäsi on lisätä Helsingin yliopiston ja siellä tehtävän tutkimuksen tunnettuutta sidosryhmien keskuudessa.

Työskentelet läheisesti yliopiston johdon ja vaikuttajasuhteista vastaavan asiantuntijan kanssa. Yliopistomaailman sekä korkeakoulu- ja tiedepolitiikan tuntemuksesta on sinulle etua.

Sinulla on jo kokemusta vaikuttajaviestinnästä ja erinomainen ymmärrys yhteiskunnan toiminnasta. Omaat hyvät verkostot ja halua laajentaa niitä entisestään.

Olet taitava sisällöntuottaja ja pystyt räätälöimään sisältöjä eri kanaviin. Digitaaliset ja sosiaaliset mediat ovat sinulle tuttuja myös käytännössä.

Työotteesi on aktiivinen ja aloitteellinen, ja viihdyt ihmisten seurassa. Inspiroidut yliopiston tiedesisällöistä ja tiedolla vaikuttamisesta. Sinulla on viestintäalan työkokemusta ja soveltuva korkeakoulututkinto. Tarvitset työssäsi suomen lisäksi erityisesti myös englannin kielen taitoa.

Tehtävä sijoittuu yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimialalle. Palkkasi asettuu 3 300–3 500 euroon työkokemuksestasi riippuen. Työsuhde on vakituinen ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta: https://goo.gl/tWUdWw viimeistään 20.8.2017.

Liitä mukaan ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa.