Tiedottaja, Palmia

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 24.9.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Henna Mikkonen-Kemppainen, p. 050 401 3930, henna.mikkonen-kemppainen(at)palmia.fi. Puhelimitse tavoitat varmimmin seuraavina aikoina: 11.9. klo 16.3018.30 ja 13.9. klo 9.30-11.30.

Julkaistu: 07.09.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taitava tiedottaja Palmian viestintään

Haemme taitavaa tiedottajaa Palmian viestintä- ja markkinointitiimin vahvistukseksi. Olet yritysviestinnän ammattilainen ja sinulla on monipuolinen tausta viestintäalalta.

Tiedottajan päävastuita ovat intranetin pääkäyttäjyys, henkilöstöviestintä (mm. henkilöstöjulkaisun päätoimittajuus) sekä sisäisten viestinnän palveluprosessien kehittäminen ja niistä vastaaminen.

Tarvitset kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä, mieluiten valtakunnallisesti toimivassa organisaatiossa. Monipuolinen järjestelmäosaaminen (mm. julkaisujärjestelmät), vahva tietotekninen perusosaaminen ja kyky oppia uusia ohjelmia/järjestelmiä ovat ehdoton edellytys tehtävässä. Markkinoinnillisesta otteesta ei ole haittaa sisällöntuotannossa ja henkilöstöviestinnässä. Haistat uutisen, osaat kirjoittaa ja visualisoida, mahdollistat ja motivoit muita organisaatiossa osallistumaan Palmian tarinan kertomiseen.

Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta sekä kykyä kehittää ja kehittyä. Ymmärrät liiketoiminnan muuttuvia tarpeita ja reagoit niihin joustavasti. Viestinnän rooli yrityksen strategian toteuttajana on sinulle tuttua. Koulutusvaatimuksena on korkeakoulututkinto (alempi tai ylempi) viestinnästä tai soveltuvalta alalta.

Pääset jäseneksi reippaaseen tiimiin ja työyhteisöön sekä kehittämään Palmian viestintää vastuullisessa tehtävässä. Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet, ison talon työsuhde-edut sekä mahdollisuuden vaikuttaa: taustasi ja osaamisesi vaikuttavat työnkuvasi muodostumiseen. Esittele rohkeasti omat vahvuutesi ja ammatilliset intohimosi kohteet.

Jätä hakemuksesi http://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/3374/ rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 24.9.2017 mennessä. Toimi pian, aloitamme haastattelut hakuaikana.

 

Kieli: suomi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Työ alkaa: Mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työsuhteen laatu: Vakituinen, kokoaikainen