Tiedottaja, Kuntaliitto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.9.2017 klo 15

Yhteystiedot: Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Esa Nieminen, p. 040 546 6424
Verkkoviestintäpäällikkö Tony Hagerlund, p 050 526 2158

Julkaistu: 07.09.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Suomen Kuntaliitto on maamme kaikkien kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassa ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät sekä kuntataustaiset osakeyhtiöt.

Kuntaliitto hakee tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen verkkoviestinnän tehtäviin

Työtehtäväsi painottuvat verkkoviestinnän tehtäviin ja työskentelet viestintäyksikköön kuuluvassa verkkoviestintätiimissä. Vastaat liiton uutiskirjeiden kehittämisestä ja koordinoinnista ja osallistut digipalvelujen, muun muassa datavisualisoinnin, kehittämiseen yhdessä verkkoviestintäpäällikön kanssa. Tuotat myös sisältöjä Kuntaliitto.fi -verkkopalveluun ja liiton somekanaviin.

Tehtävä edellyttää valmiutta toimia joustavasti ja monipuolisesti eri viestintätehtävissä. Osallistut muun viestintäyksikön kanssa liiton viestintäsuunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen.

Edellytämme aiempaa kokemusta viestintätehtävissä toimimisesta, etenkin verkkoviestinnän ja sosiaalisen median parissa, erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään virkamiestason ruotsin kielen taitoa, sekä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.  Projektikokemus verkkopalveluiden toteuttamisesta ja kehittämisestä katsotaan eduksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.9.2017 klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteella kirjaamo@kuntaliitto.fi.

Kuntaliitto on savuton työpaikka.

http://www.kuntaliitto.fi