Social Media Manager, Posti

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 24.9.2017

Lisätiedot: Hanna Kauko, Head of Communications, puh. 050 376 0437, hanna.kauko(at)posti.com.
Tavoitettavissa joko keskiviikkona 13.9. klo 13-15, torstaina 14.9. klo 10-12 tai torstaina 21.9. klo 13-15.

Julkaistu: 11.09.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Postin Viestintä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa sisäistä ja ulkoista viestintää, joka tukee Postin strategiaa, liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Sosiaalinen media on meille tärkeä kanava muun muassa asiakaspalvelun, viestinnän, markkinoinnin ja brändin kannalta. Olemmekin nyt vahvistamassa Postin sosiaalisen median osaamista.

Oletko sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Hallitsetko sosiaalisen median työkalut? Oletko idearikas ja innostunut sekä valmis laittamaan persoonasi peliin?

Postin Viestinnässä on paikka Sinulle,

SOCIAL MEDIA MANAGER

Tehtäviisi Social Media Managerina kuuluu Postin sosiaalisen median kanavien kehittäminen. Ideoit ja tuotat sisältöä niin Facebookiin, Twitteriin, Linkediniin, Instagramiin kuin Youtubeen. Seuraat mitä Postista kirjoitetaan sosiaalisessa mediassa ja osallistut tarvittaessa keskusteluun. Koulutat ja kannustat Postin henkilökuntaa käyttämään sosiaalista mediaa.

Ymmärrät sosiaalisen median roolin ja osaat ajatella asiakaslähtöisesti niin kuluttajan kuin yrityksenkin näkökulmasta. Työskentelet Viestinnän lisäksi tiiviissä yhteistyössä muun muassa asiakaspalvelun, HR:n ja markkinoinnin kanssa. Mietit yhdessä sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia sisältöjä ja toimenpiteitä, jotka tukevat esimerkiksi työnantajamielikuvan rakentamista tai tuotteiden ja palveluiden myyntiä ja markkinointia. Osaat myös hyödyntää analytiikkaa sosiaalisen median sisältöjen kehittämisessä.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu Postin konsernisivujen (posti.com) ylläpitäminen ja sisällön kehittäminen. Episerverin ja HubSpotin hallinta lasketaan eduksi. Osaat myös tarvittaessa tehdä videoita.

Haemme henkilöä, joka on ennen kaikkea hyvä kirjoittamaan sekä valmis reagoimaan tarvittaessa nopeasti. Sinulla on useamman vuoden työkokemus viestinnästä ja/tai markkinoinnista sekä sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Hallitset suomen lisäksi myös englannin kielen. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto, mutta mielellään korkeakoulututkinto.

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kivat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työssä jatkuvasti uudistuvassa organisaatiossa.

Tule mukaan tekemään muutosta! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 24.9.2017.