Harjoittelupaikka/projektityö, Kuntarahoitus

Sijainti: Helsinki

Julkaistu: 29.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

Harjoittelupaikka/projektityö opiskelijalle tai vastavalmistuneelle

Oletko työtä pelkäämätön, kunnianhimoinen ja kehityshenkinen opiskelija tai vastavalmistunut? Kiinnostaako työ mielenkiintoisen projektin parissa rahoitusalalla?

Kuntarahoitus on Suomen toiseksi suurin rahoituslaitos, jonka toiminnalla on merkittävä vaikutus koko suomalaiseen yhteiskuntaan. Kansainvälisesti hankkimamme rahoitus mahdollistaa, että Suomea rakennetaan tälläkin hetkellä lukemattomin eri tavoin, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Organisaatiomme on pieni suhteessa yhteiskunnalliseen merkittävyyteemme rahoituslaitoksena; yhtiömme toimitiloissa Kampin Graniittitalossa työskentelee yhteensä noin 130 työntekijää. Sen vuoksi tapamme toimia ovat ketteriä ja tehokkaita. Vastuunotto, oma aktiivisuus ja tiedonjano tukevat kehittymistäsi innostavassa ympäristössä ja monipuolisissa työtehtävissä.

Haemme joukkoomme yhteiskuntavastuusta ja viestinnästä kiinnostunutta moniosaajaa vastuullisuusraportoinnin kehitysprojektiin. Työtehtävät sopivat opintoja lopetteleville tai vastavalmistuneille. Tehtäviisi kuuluu vastuullisuusraportoinnin mittariston määrittelyyn osallistuminen, datan kerääminen sekä sisäinen ja ulkoinen viestintä yhteiskuntavastuuseen liittyen.

Jos olet kiinnostunut, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hr(at)kuntarahoitus.fi. Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä olemme yhteydessä sopiviin kandidaatteihin sitä mukaa kun saamme hakemuksia. Paikka pyritään täyttämään viimeistään tammikuun 2018 alussa.

Millaista on olla töissä Kuntarahoituksessa? Katso työntekijöiden tarinat: https://www.kuntarahoitus.fi/meilla-toissa-kuntarahoituslaisten-tarinoita