Digituottaja, Suomen Syöpäyhdistys

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 30.10.2017

Lisätiedot: terveyden edistämisen ylilääkäri Eeva Ollila, puhelin 050 590 4935 18.10.2017 klo 12–13 ja 23.10.2017 klo 9–10.

Julkaistu: 06.10.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Suomen Syöpäyhdistyksen keskustoimistossa työskentelee noin 80 henkilöä.

Haemme Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen yksikköön

Digituottajaa

vakituiseen toimeen alkaen mahdollisimman pian

Suomen Syöpäyhdistyksen yksi keskeinen tehtävä on nuorten terveellisten elämäntapojen edistäminen, erityisesti tupakkatuotteiden käytön ehkäisy. Etsimme nyt viestinnän ammattilaista kehittämään ja ylläpitämään nuorten fressis –kokonaisuutta sekä nuorten lähiympäristöjen aikuisille suunnattua pian avautuvaa uutta sivustoa.

Tuotat monipuolista ja monimuotoista sisältöä nuorten fressis.fi –sivustolle ja sosiaaliseen mediaan sekä uudelle sivustolle. Seuraat sosiaalista mediaa, digitaalisen viestinnän trendejä ja nuorten ilmiöitä. Osaat oivaltavasti poimia uusia ideoita digiviestinnän tavoitteelliseen kehittämiseen.

Olet innovatiivinen vuorovaikuttaja ja tiiimipelaaja. Tartut tehtäviin aktiivisesti, tunnet kohderyhmän ja ymmärrät, miten ja millä sisällöillä tavoitat nuoret eri sosiaalisen median kanavissa sekä sen millaista tietoa ja tukea nuorten lähiympäristöjen aikuiset oppilaitoksissa, nuorisotyössä ja kotona tarvitsevat. Teet yhteistyötä muiden toimijoiden, kuten järjestöjen, nuorisotyön ja koulujen kanssa.

Odotamme sinulta:­

  • soveltuvaa viestinnän koulutusta ja mielellään vähintään kolmen vuoden työkokemusta
  • kokemusta verkkosivujen tuottamisesta (Word Press) ja ymmärrystä analytiikasta ja hakusanaoptimoinnista
  • kokemusta sosiaalisen median eri kanavien käytöstä
  • taitoa tuottaa monipuolista ja houkuttelevaa sisältöä verkkosivustolle ja sosiaaliseen mediaan, mukaan lukien visuaalinen viestinnän keinoin
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja ripeää työotetta.

Arvostamme lisäksi:

  • näyttöä nuorille suunnatun digiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta
  • projektihallintataitoja sekä kokemusta palvelun ostoista kilpailutuksineen
  • kokemusta sisältöjen tuottamisesta yhdessä nuorten kanssa
  • terveyden edistämisen, koulutoimen ja nuorisotyön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät mukavassa terveyden edistämisen tiimissä ja modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 30.10.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Rekrytointihaastattelut pidetään 6-10.11.2017.

Lisätietoa tehtävästä antaa terveyden edistämisen ylilääkäri Eeva Ollila, puhelin 050 590 4935 18.10.2017 klo 12 – 13 ja 23.10.2017 klo 9 – 10.

Lisätietoja Syöpäjärjestöistä: