Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin päällikkö, Neste (määräaikainen)

Sijainti: Espoo

Haku päättyy: 30.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Kaisa Lipponen, puh. 050 458 5044.

Julkaistu: 07.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja – ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Haluatko tulla mukaan huippukivaan noin 15 hengen viestintä- ja brändimarkkinointitiimiin, jolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kiinnostavalla, kansainvälisellä ja alati kehittyvällä toimialalla?

Etsimme nyt Espoon Keilarantaan

Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin päällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaasijaiseksi 1.1.2018 – 30.6.2019.

Vedät tehtävässäsi kolmen hengen tiimiä, joka toimii viestinnän ja markkinoinnin välimaastossa vastaten monipuolisista kehitysprojekteista sekä sparraten muuta organisaatiota digitaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa. Tiimi vastaa neste.com-verkkopalvelun ja konsernin sosiaalisen median kanavien sisällöistä, kehittämisestä ja tuloksista sekä digitaalisesta markkinoinnista.

Arvostamme hakijaa, joka on aikaansaava, idearikas, yhteistyökykyinen ja nopea oppimaan. Odotamme digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin osaamista ja kokemusta useamman vuoden ajalta. Arvostamme erityisesti kokemusta datan ja analytiikan hyödyntämisestä viestinnän ja markkinoinnin johtamisessa sekä näkemystä digitaalisista trendeistä. Edellytämme korkeakoulututkintoa sekä erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

 

 

Hakuaika päättyy 30.11.2017. Voit hakea tehtävään osoitteessa www.neste.com / Konserni / Ura. Liitä hakemukseesi saatekirje ja CV.