Digitaalisen viestinnän asiantuntija, Taideyliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 21.11. klo 8:00

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava viestintäpäällikkö Eveliina Olsson (p. 050-598 6492) pe 10.11 klo 12-16 ja to 16.11. klo 9-11.

Julkaistu: 01.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin innostunutta digitaalisen viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Digitaalisen viestinnän asiantuntijana vastaat Taideyliopiston digitaalisen viestinnän kanavien kehittämisestä ja vedät niihin liittyviä projekteja. Olet kiinnostunut digitaalisen viestinnän kehitystrendeistä ja mediakentän murroksesta. Sinulla on näyttöjä verkko- ja digiprojektien vetämisestä, digitaalisen viestinnän tuotannoista ja muutosviestinnästä. Omaat kokemusta verkkokehitysprojektien teknisten asiantuntijoiden työn ohjaamisesta ja ketterissä kehitysprojekteissa olemisessa. Digitaalisen viestinnän mittaamien on sinulle arkipäivää ja osaat hyödyntää mittaamisen tuloksia viestinnän kehittämisessä.

Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot. Työskentelet tavoitteellisesti, tehokkaasti ja otat vastuun projektien onnistumisesta. Nautit haasteista ja toimit ratkaisukeskeisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta

  • Digitaalisen viestinnän vankkaa osaamista
  • Näkemyksellisyyttä ja rohkeutta
  • Julkaisuvälineiden ja digisovellusten hallintaa
  • Kokemusta menestyksekkäiden verkkoprojektien vetämisestä
  • Näkemystä käyttäjäkokemuksen kehittämisestä ja käyttöliittymäsuunnittelusta
  • Analytiikan hallintaa

Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on tehtävissä välttämättömiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa sekä haastavia projekteja ja monipuolisen työnkuvan ja noin 17 viestintäammattilaisen viestintätiimissä.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi tiistaihin 21.11.2017 klo 8:00 mennessä.

Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Digitaalisen viestinnän asiantuntija”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.