Digitaalisen viestinnän asiantuntija, Helsingin yliopisto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 13.12.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen viestinnän päällikkö Susanna Rautio. Tavoitettavissa puhelimitse (050 407 8300) 5.12. klo 13-14 ja 11.12 klo 10-11 ja sähköpostitse susanna.rautio[at]helsinki.fi.

Julkaistu: 29.11.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömäärä on 7 500 ja opiskelijoita on 36 000. Digitaalisen viestinnän asiantuntija työskentelee digitaalisen viestinnän tiimissä viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden toimialalla. Visiomme on edistää yliopiston yhteisöllisyyttä ja kansainvälistä vaikuttavuutta.

 

Haemme yliopiston viestintä- ja yhteiskuntasuhteisiin digitaalisen viestinnän asiantuntijaa pysyvään työsuhteeseen.

Tule töihin digitiimiin kehittämään digitaalista viestintää yhdessä maailman huippuyliopistoista.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä digitaalisten sisältöjen ja digiviestinnän parissa:

  • Tuotat sisältöjä tiede- ja koulutusaiheista. Ideoit ja toteutat uusia tapoja kertoa tieteestä, tutkimuksesta ja koulutuksesta entistä vaikuttavammin erilaisille kohderyhmille. Erityisesti arvostamme videoviestinnän, sosiaalisen median ja visuaalisen digiviestinnän osaamista.
  • Hallitset hakukoneoptimoinnin ja analytiikan vähintään perustasolla. Työskentelyäsi ohjaavat data, käyttäjäkokemus ja kohderyhmäymmärrys.
  • Kehität ja ylläpidät verkkosivuja, digitaalisia kanavia ja digitaalista viestintää.
  • Osallistut joustavasti muihin tehtäviin, esimerkiksi sisäiseen viestintään ja tapahtumien tuottamiseen.

Lopullinen työnkuvasi tarkentuu osaamisen perusteella.

Sinulla on näyttöjä digitaalisesta sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Olet kehittänyt ja ylläpitänyt verkkosivuja ja digikanavia. Hallitset monipuolisesti digitaalisen ja sosiaalisen median teknologiat. Toimit asiakaslähtöisesti ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Pärjäät työyhteisössä suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin kielellä.

Työskentelet Kumpulan kampustiimissä ja tarvittaessa muilla yliopiston kampuksilla Helsingissä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 13.12.2017. Liitä mukaan ansioluettelo. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2018 alkupuolella. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa