Content Specialist/Sisältöspesialisti, Verisure Securitas Direct

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 20.8.

Lisätietoja: Titta Jaakkola, titta.jaakkola@verisure.fi, +358 505929245.

Julkaistu: 07.08.2017

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Sytytkö oivaltavista tarinoista ja sisältöjen luominen on intohimosi? Ymmärrät eri kohderyhmien tarpeita ja olet parhaimmillasi ideoidessasi puhuttelevia sisältöjä niin ansaittuihin kuin ostettuihin kanaviin? Tule sisältöspesialistiksi Suomen ja Euroopan johtavaan kodinturva-alan yritykseen! Pääset osaksi menestystarinaa, jossa viestintä ja markkinointi eivät ole vain tukitoimintoja, vaan avainasemassa rakentamassa Verisuren voimakasta kasvua.

Verisure tarjoaa koteihin ja pienyrityksiin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vesivuotohälytysjärjestelmiä. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Toimintamme jatkaa vahvaa kasvua Suomessa, markkinajohtajan asemaamme yhä vahvistaen. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 2.2 miljoonaa asiakasta ja työllistää yli 10 000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Tehtävänäsi on ideoida ja luoda markkinointiviestinnän sisältöjä Suomen Verisuren omiin, ostettuihin ja ansaittuihin medioihin. Sinulla on näkemys siitä, millainen sisältö puhuttelee eri kohderyhmiä sekä verkossa että printissä ja sinulla on näyttöjä tuloksellisten verkkosisältöjen ja sosiaalisen median kampanjoiden toteuttamisesta. Sisältöjen konseptointi ei ole sinulle vierasta ja olet loistava kirjoittaja. Ymmärrät tarinankerronnan eri muotoja ja osaat käyttää niitä erilaisiin brändisisältöihin ja faktapohjaisiin artikkeleihin. Sinulla on myös visuaalista silmää ja osaat mahdollisesti taittaa visuaalisia materiaaleja, valokuvata Instagram-tilillemme sekä suunnitella ja toteuttaa somevideoita.
Työskentelet osana kasvavaa viestinnän ja markkinoinnin tiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden yhtiömme maiden viestintä- ja markkinointikollegoiden kanssa soveltaen eri markkinoiden sisältökonsepteja Suomeen.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Viestintä- ja sisältöstrategian mukaisten sisältöjen ideointi ja luominen Verisuren ulkoisiin ja sisäisiin kanaviin.
 • Sisältösuunnitelman ja -kalenterin suunnittelu yhdessä viestintäpäällikön ja muun tiimin kanssa.
 • Sosiaalisen median kanavien orgaanisen näkyvyyden kasvattaminen ideoimalla ja luomalla sisältöjä sekä analytiikan seuranta ja tulosten raportointi.
 • Sosiaalisen median kanavien monitorointi ja keskustelujen käyminen yleisömme kanssa.
 • Videosisältöjen suunnittelu ja tarvittaessa toteuttaminen.
 • Asiakasviestintäsisältöjen kirjoittaminen.
 • Sisältöjen luominen ostettuihin kanaviin (esim. natiivimainokset) ja kumppaneidemme julkaisuihin.
 • Markkinoinnin avustaminen nettisivusisältöjen tuotannossa.
 • Ulkoisten kumppaneidemme kanssa toteutettavien sisältöprojektien koordinointi.

Edellytämme sinulta:

 • Vähintään 2 vuoden kokemusta sisältöjen tuottamisesta/sisältömarkkinoinnista (esim. sisällön tuottaja, markkinointiviestinnän suunnittelija, copywriter, tiedottaja).
 • Taitoa niin faktapohjaiseen kuin luovaan kirjoittamiseen. Kirjoitat kieliopillisesti virheetöntä suomea ja sinulla on sujuva englannin kielen taito.
 • Hyvää sosiaalisten median kanavien lainalaisuuksien hallintaa ja innostusta oppia jatkuvasti lisää.
 • Itseohjautuvaa työskentelyotetta ja erinomaisia projektinhallintataitoja.
 • Kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä.
 • Taitto-ohjelmien ja kuvankäsittelyohjelmien (Adobe Photoshop ja InDesign) käyttökokemus katsotaan vahvasti eduksi.
 • Kokemus videokuvaamisesta ja editoinnista katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme?

Verisure on vahvasti yrittäjähenkinen työyhteisö, jossa pääset kehittämään yhtiömme markkinointia ja viestintää sekä kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti uutta. Työtehtäväsi kehittyvät mukanasi ja pääset työskentelemään ihmisten kanssa, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja vastuuntuntoisesti, mutta myös vapaa-ajalle annetaan arvo. Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Jos uskot, että sinä olisit oikea henkilö sisältöspesialistiksi, toimita hakemus ja CV palkkatoiveineen 20.08.2017 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa tästä.

Katso täältä, mistä Verisuren palvelussa on kysymys.