Puhujat

 

MIKAEL PENTIKÄINEN

toimitusjohtaja, Suomen Yrittäjät

Mikael Pentikäinen on toiminut mm. Etelä-Saimaan, STT:n, Helsingin Sanomien sekä Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajana. Hän on ollut myös Sanoma Newsin ja STT:n toimitusjohtaja sekä Helsingin Sanomien kustantaja. Pentikäinen on koulutukseltaan metsänhoitaja. Hän on kirjoittanut kirjan Luottamus (Otava, 2013).

@jmpentikainen

kuva: Markus Sommers


 

Minna Huotilainen

professori, Helsingin yliopisto

Minna Huotilainen on palkittu neurotieteen popularisoija ja kouluttaja. Kirjassa “Tunne aivosi” hän esittelee aivotutkimuksen tuloksia tavalliseen arkeen sovellettavaksi ja kirjassa “Aivot työssä” hän pyrkii uudistamaan koko suomalaisen työelämän aivotutkimuksen näkökulmasta katsottuna.

@minnahuoti

kuva: Kari Huotila

 

 

 

 

 

Tero Tiitu

huippu-urheilija, DI, KTM

Tero on salibandyn kolminkertainen maailmanmestari, joka on huippu-urheilun ohella rakentanut myös toista uraa. Hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta. Tero sai tuoreimman lopputyönsä valmiiksi joulukuussa 2017 soveltavan filosofian professori Esa Saarisen ohjauksessa. Tero on Ylen Aamutelevision Jälkihiki-ohjelman vakiojäsen ja on innoissaan muun muassa siitä, mitä näkökulmia joukkueurheilu tarjoaa työelämän tiimityön kehittämiseen.

@terotiitu

 

 

 

 

ANNE FREDRIKSSON

markkinointijohtaja, Suomen Pelastusarmeija
Annella on monipuolinen kokemus markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävistä. Hän on nähnyt pitkän uransa aikana monien mainostoimistoasiakkaittensa brändiuudistusten myötä, mitä haasteita ja mahdollisuuksia sisäinen markkinointi tuo työyhteisöviestintään.

@FredrikssonAnne

 

 

 

 

 

LAURA MÄNKI

viestintäasiantuntija, Joy & Order Oy

Laura on yhteisöistä, identiteetistä ja oppimisesta innostuva viestintäyrittäjä, jonka tausta on kielen- ja kulttuurintutkimuksessa sekä tietojenkäsittelytieteessä.

@lauramanki

Lue Lauran blogikirjoitus: Kyllä noita hoitaa! (joyandorder.fi)

Kuva: Jukka Rapo

 

 

 


RISTO AHONEN

johtamisvalmentaja, Valmennus oy Liitos

Risto on valmentanut tuhansia esimiehiä johtamaan paremmin, ja haluaa nyt saada jokaisen johtamaan itseään. Koska vain itsensä johtajia voi johtaa.

Lue Riston blogikirjoitus: Älä piekse porkkanalla! (viestijat.fi)

Kuva: Pekka Kiirala

 

 

 


 

Katri Viippola, Pauliina Heiskanen ja Leena Rantasalo

Kuvat: Nico Backström

HR, viestintä ja vastuullisuusjohtaja Katri Viippolalla on käytännössä koeteltua kokemusta haastavista HR- ja viestintätilanteista. Hän on työskennellyt media-alalla journalistissa tehtävissä sekä monipuolisesti erilaisissa HR-tehtävissä mm. Ylellä ja Kevassa. Katrin intohimona on uudistaa suomalaista työelämää ja nostaa keskustelua yritysten vastuullisuudesta sekä toimintatapojen avoimuudesta. @viippola

HR-partneri Pauliina Heiskanen on HR-ammattilainen, jolla on vankka kokemus osaamisen, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisestä. Rekrytointien ja työnantajamielikuvan kehittämisen lisäksi Pauliinan intohimona on työkulttuurin uudistaminen Leanin avulla. @HeiskanenP

Viestintäpäällikkö Leena Rantasalo on ihmisistä ja vuorovaikutuksesta inspiroituva viestinnän monitoimiottelija, jonka intohimona on rakentaa luottamusta ja sparrata asiantuntijoita. Leenalla on pitkä kokemus yritysviestinnästä työeläkealalla, lääkeyhtiössä ja työministeriössä sekä ulkomaankaupasta perheyrityksessä. @LRantasalo

 


Elina Piskonen

viestintäkonsultti & palvelumuotoilija, Kaiku Helsinki

Viestinnän palvelumuotoilun pioneeri Elina Piskonen haluaa tuoda Suomen viestintäkentälle muotoilusta tuttua ihmiskeskeistä tapaa kehittää asioita. Elina uskoo vahvasti, että palvelumuotoilun menetelmiä viestinnän tekemiseen yhdistämällä luodaan aidosti vaikuttavaa, kiinnostavaa ja kohderyhmien tarpeisiin vastaavaa viestintää. Elinaa voit seurata Twitterissä @episkone ja Elinan blogia osoitteessa viestinmuoto.fi.

Lue Elina Piskosen blogikirjoituksia:

Pääyhteistyökumppanit


Yhteistyössä


Yhteistyökumppaniksi Törmäykseen?

Lisätiedot ja tiedustelut: Marjo-Riitta Oksa tai 09 135 7775