Tuomaristo

Oma Media 2017 -kilpailussa arvionsa antavat sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun, journalismin, intranetin ja lehtimaailman huippunimet!

Katja Alaja

Katja Alaja on tarinankertoja, toimittaja, tuottaja ja viestintävalmentaja, joka hallitsee tarinankerronnan ja digiviestinnän ja -markkinoinnin kentän. Katjan sydän palaa kekseliäille konsepteille, kirkkaille viesteille sekä sujuvalle ilmaisulle, teksteistä podcasteihin. Tarinapyörästä on kummunnut stooreja Vattenfallin aurinkopaneeleista ilmastoystävällisemmän elämän mahdollistajana ja Helsingin kaupungin pulpetittomista luokista uudenlaisen oppimisen apuna. Yrittäjänä hän on mukana kahdessa yrityksessä, Katja Alaja Creationsissa ja Agentti-valmennus ja konsultoinnissa. Katja on tehnyt töitä muun muassa Vattenfallin, Isobarin, Tiedon ja Elisabeth Rehnin presidentinvaalikampanjan joukoissa.

Timo Berry

Timo Berry on graafinen suunnittelija ja Berry Creativen CEO ja Creative Director. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti julisteistaan, postimerkeistään ja ympäristötaideteoksistaan. Timon erikoisaloja ovat strategiset julkaisut ja brändinrakennus. Hän on toiminut opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän itse valmistui vuonna 2002. Vuonna 2014 Berry suunnitteli Suomen Postille kansainvälistä huomiota herättäneet Tom of Finland -postimerkit. Timon erityiskiinnostuksen kohteena on luovan työn tarkka tavoitteenasettaminen sekä sen loppukäyttäjälle tuottama hyöty.

Jani Niipola

Jani Niipola on Kauppalehden ja Kauppalehti Option toimittaja, jolla on kokemusta myös viestintätoimistosta. Hän on työskennellyt muun muassa Kauppalehden markkinointiteeman tuottajana seuraten tiiviisti markkinointiviestinnän alaa Suomessa ja maailmalla. Jani on innostunut markkinoinnin ja viestinnän pienistä ja suurista ilmiöistä ja siitä, miten viestinnän trendit näkyvät suomalaisten ammattilaisten arjessa.

Heidi Selkäinaho

Heidi Selkäinaho on intohimoinen yhteisöllisen työyhteisöviestinnän sanansaattaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti siihen, miten intranet auttaa luomaan työpaikan me-henkeä ja läpinäkyvää organisaatiokulttuuria. Heidiä kiinnostaa erityisesti johdon läsnäolo intranetissä sekä se, miten hyvin intranet tukee työn tekemistä, strategian jalkautusta ja uuden oppimista. Taustaltaan Heidi on kokenut intranet- ja sisäisten somekanavien konsultti. Heidin yritys Somepoint auttaa yrityksiä jalkauttamaan uutta, avointa viestintäkulttuuria sisäisen somen tai sosiaalisen intranetin avulla. Aiemmin Heidi on työskennellyt Sinisessä Meteoriitissa Euroopan parhaaksi intranet/extranet-ratkaisuksi valitun Valo Intranetin tuotepäällikkönä ja intranet-konsulttina.

Sami Sykkö

Sami Sykkö on visuaalisiin aiheisiin, kuten muotiin, designiin ja sisustusarkkitehtuuriin erikoistunut toimittaja. Hän on Gloria-lehden entinen päätoimittaja, joka uudisti lehden visuaalisen ilmeen ja sisällön. Uransa aikana hän on työskennellyt Helsingin Sanomien toimittajana ja televisiotoimittajana Nelosen eri ohjelmissa. Tällä hetkellä Sami kirjoittaa, esiintyy, kouluttaa ja konsultoi. Samin intohimoihin kuuluvat teksti, kuvat ja taitto – lehdissä, ruudussa, netissä, maalla, merellä ja ilmassa.

 

Yhteistyössä


Tule Oma media 2017 yhteistyökumppaniksi!

Lisätiedot ja tiedustelut: Laura Kaustinen tai 09 135 7775