Oma Media 2017: ammattilaisarvio mediasi kehitystyötä varten

Hanki ammattilaisarvio mediasi kehitystyötä varten ja osallistu samalla kilpailuun!

ProComin perinteinen Lehtikatsaus jää historiaan, kun lanseeraamme jotain aivan uutta. Ilmoittautuminen ProComin Oma Media 2017 -arvioon ja -kilpailuun on käynnissä. Oma Media 2017 tarjoaa osallistujilleen kattavan, kirjallisen asiantuntija-arvion organisaation median vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Arvio toimii erinomaisena oman työn tulosten mittarina ja antaa vankan pohjan sisältöjesi kehittämiseen.

Oma Media 2017 keskittyy organisaatioiden itse tuottamiin medioihin ja nostaa keskiöön laadukkaat sisällöt. Mukaan ovat tervetulleita esimerkiksi sähköiset sidosryhmämediat, yritysblogit, ajankohtaiset intrat ja muut omat alustat. Emme tietenkään unohda myöskään harkittuja printtituotteita: myös organisaatiosi painettu henkilöstö- tai sidosryhmälehti kannattaa lähettää mukaan arvioon ja kisaan!

Sisältösyksy huipentuu Korjaamolla Helsingissä 23.11. järjestettävään Oma Media 2017 -päivään, jossa pureudutaan monikanavaisuuteen ja siihen, miten yritysviestinnän tuottamat, sopiviksi suupaloiksi pilkotut laadukkaat sisällöt saadaan mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä useammassa kanavassa. Kuulemme esimerkkejä organisaatioilta, jotka ovat onnistuneet siinä, mihin moni pyrkii: ansaitsemaan vakaan paikkansa yhteiskunnan informaatioähkyssä.

Sisällöntuotannon huippuammattilaisista koostuva tuomaristomme on valmiina antamaan arvionsa seuraavissa pääkategorioissa:

 

Paras sidosryhmämedia

Sidosryhmälehdet ovat suurelta osin siirtyneet verkkoon ja muuttaneet muotoaan, mutta edelleen lukijoiden houkuttelemiseksi tarvitaan ammattimaista, kohdejoukolle räätälöityä, kiinnostavaa sisältöä. Vuoden ykkösenä palkitaan tekijä, jonka sisältöjä tehdään paitsi suurella sydämellä, myös rautaisella strategialla ja vahvalla konseptoinnilla. Vuoden paras sisällöntuottaja koukuttaa kohderyhmänsä mediaviidakossa ja ansaitsee yleisönsä aina uudelleen. Sarjan voittaa omalla sidosryhmämediallaan tekijä, jonka tuottama mediasisältö tukee täydellisesti organisaation viestintätavoitteita. Mediasi voi olla esimerkiksi verkkosivu, blogi, uutiskirje, mobiilisovellus tai verkossa ilmestyvä / painettu sidosryhmälehti.

 

Paras henkilöstömedia

Paras henkilöstömedia -kategoriassa arvioidaan organisaation kykyä välittää viestiään omalle väelle tavalla, joka informoinnin lisäksi luo organisaatiokulttuuria, tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja nostaa työtyytyväisyyttä. Mediana voi olla oma verkkolehti, intra tai muu sisäinen viestintäalusta; pääasia on, että asia esitetään tavalla, joka motivoi ja saa osallistumaan.

 

Mahdolliset kunniamaininnat

Tuomaristolla on mahdollisuus antaa myös kunniamainintoja muun muassa seuraavissa kategorioissa:

 • Paras liikkuvan kuvan taituri
 • Tyylikkäin työnantajakuva
 • Innovatiivisin In house -sisältötiimi
 • Taitavin tarinankertoja
 • Vahvin visuaalisuus

 

Miksi kannattaa osallistua?

 • Tuomaristo antaa kahdessa pääkategoriassa osallistujille kirjallisen ja kattavan palautteen organisaation omasta mediasta ja sen sisällöstä.
 • Palautetta peilataan arviossa organisaation itse listaamiin tavoitteisiin.
 • Tuomaristo tarkastelee sisältöjen rakennetta ja navigaatiota, löydettävyyttä, juttujen journalistista tasoa sekä ulkoasua (mm. typografia ja kuvitus).
 • Palautteesta käyvät ilmi mediasi vahvuudet ja kehittämiskohteet.
 • Tuomaristo antaa mediastasi myös kokonaisarvosanan.
 • Ammattilaisraadin palaute toimii oman työn tulosten mittarina ja antaa erinomaisen pohjan sisältöjesi kehittämiseen!

 

Asiantuntijaraati ja aikataulu

 • Kilpailun ilmoittautumisaika on 1.–30.9.
 • Tuomarityöskentely 1.10.–22.11.
 • Oma Media 2017 -päivä järjestetään 23.11. Helsingissä

 

Osallistumismaksu

Kirjallisen ja kattavan palautteen sisältävän osallistumisen hinta on 1090 e + alv. 24 %. Hinta sisältää kahden henkilön osallistumisen Oma Media 2017 -päivään Helsingissä 23.11. (osallistumisten arvo 550 e + alv. 24 %). Mikäli ilmoitat mukaan kaksi mediaa, esimerkiksi yritysblogin/verkkosivun ja henkilöstömediasi, on yhteishinta 1635 e + alv. 24 %.

Huom! Tuomarityön luonteen vuoksi ja arvioiden kattavuuden varmistaaksemme osallistujamäärä on rajoitettu, joten olethan liikkellä ajoissa!

 

 

Yhteistyössä


Tule Oma media 2017 yhteistyökumppaniksi!

Lisätiedot ja tiedustelut: Laura Kaustinen tai 09 135 7775