Tänä talvena juhlimme pikkujoulujen sijaan tupareita!

Julkaistu: 06.11.2017

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

ProComin koti on ollut kahdeksan vuoden ajan osoitteessa Kalevankatu 30. Nyt olemme vuoden vaihteessa muuttamassa uusiin vuokratiloihin Helsingin ydinkeskustaan osoitteeseen Kasarmikatu 23, 2. kerros. Tänä vuonna emme muuton takia ehdi juhlia pikkujouluja, mutta kutsumme jäsenet tupaantuliaisiin tammikuussa.

Kalevankadun tila on ollut kaunis ja toimiva. Se on palvellut erittäin hyvin jäseniämme. Kalevankadulta jää paljon hyviä muistoja, naururyppyjä, unohtumattomia hetkiä jäsentilaisuuksista sekä satoja kuvia Helsingin kattojen yltä!

ProCom muuttaa tammikuussa uusiin tiloihin Kasarmikadulle.

– Olemme ahkerasti alivuokranneet sekä työhuoneita että koulutustilaa vuosien varrella. Suuren toimitilan kustannustehokkuuden hakeminen ei ole kuitenkaan ollut enää viime vuosina helppoa. Toimitila kaipaa nimittäin remonttia, toimitusjohtaja Elina Melgin sanoo.

Muutto koulutustiloiltaan ajanmukaisempiin tiloihin on ollut keskustelussa hallituksessa jo pari vuotta. Syyskuussa sopivan kokoinen tila löytyi. Kasarmikatu 23:sta löytyy oman koulutustilan lisäksi kätevästi vuokrattavia koulutus- ja kokoustiloja.

– Uudet tilat ovat pienemmät, mutta tärkein asia eli koulutustila on valoisa ja tilava. Kokopäivän kestäviä koulutuksia jaksaa seurata mukavista tuoleista, Elina Melgin lisää.

Aamut kattojen yllä jatkuvat, mutta uudella nimellä.

Valoisan koulutustilan ansiosta ProComin ryhtyy striimaamaan entistä useammin maksuttomia tapahtumia. Näin nekin jäsenet, jotka eivät asu pääkaupunkiseudulla pääsevät entistä paremmin osaksi ProComin palveluita. Aamut kattojen yllä jatkuvat, mutta uudella nimellä.

ProComin toimiston väki odottaa malttamattomana muuttoa uusiin tiloihin keskustan sykkeeseen.

Seuraa postiasi ja tule tsekkaamaan uudet tilat!

Kommentoi