Toimisto

Toimisto / Meet the office

Katso hallituksen kokoonpano >>

Elina Melgin

Toimitusjohtaja, FT

Päädyin viestintäalalle, koska osasin kirjoittaa. Etenin manageriksi, koska osasin organisoida. Johtajaksi ryhdyin psykologin neuvosta. Hän oli aivan oikeassa. Olen viihtynyt johtajan roolissa. ProCom osui kohdalle. Edessä oli todella paljon tekemistä, muutettavaa ja samalla opittavaa. Eettinen, yhteisöllinen, vastuullinen, luottamuksen arvoinen: arvoja, joille antauduin uudessa roolissani vaikuttajana. Johtamisessa parasta on ollut nähdä kollegojen kasvavan ja loistavan. Sisällöllinen ja taloudellinen kehitys tuottavat nekin tyydytystä. Mainetutkimuksessa ProCom on saanut kiitettävää palautetta jäsenkunnaltaan. 2010-luvulla ryhdyin tutkimaan, kouluttamaan ja syventymään viestinnän monipuoliseen aihepiiriin. Olen kirjoittanut muutamia tieteellisiä artikkeleita väitökseni jälkeen. Se, jos mikä on saanut minut kunnioittamaan asiantuntijan työtä.
LinkedIn-profiilini

 

 

 

Laura Kaustinen

Johtaja, koulutus ja kehittäminen

Miksi viestintä? Viestintää on kaikkialla ja viestijän on oltava perillä vähän kaikesta – tai ainakin tiedettävä, mistä etsiä. Sopii kaltaiselleni loputtoman uteliaalle luonteelle! Viime vuosina niin viestintäala kuin ProCom järjestönäkin ovat ottaneet aimo harppauksia eteenpäin ja tätä kehitystä on ollut hieno päästä seuraamaan ”pääkallopaikalta”. Some on tuonut toimintaan uusia ulottuvuuksia ja aktiivisen jäsenistön myötä tuntuu kuin työkavereita olisi kolmen sijaan 2500. ProComissa parasta on kokea, kuinka kehittyvien viestintävälineiden ja oletusarvoisen läpinäkyvyyden myötä alan ja meidän ammattilaisten arvostus nousee. Elämässä pinnalla on onnellisuus: minulle sitä aiheuttavat mielekkään työn ja mahtavan tiimin lisäksi muun muassa uudet ja tuntemattomat maailmankolkat, hyvä ruoka, musiikki ja vahva fyysinen kunto.

LinkedIn-profiilini

 

Pinja Kallis

Viestintäpäällikkö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjo-Riitta Oksa

Koulutuspäällikkö

 

Viestinnässä ja koulutuksissa innostun yhdessä tekemisestä ja vuorovaikutuksesta. ProComissa näen suuren mahdollisuuden oppia uutta viestinnän koko laajasta ja monipuolisesta kentästä sekä tutustua Suomen parhaisiin viestintäalan ammattilaisiin. Iloitsen myös siitä, että pääsen järjestämään kiinnostavia koulutuksia vaativalle kohderyhmälle. Olen aikaisemmin kouluttanut mm. pääsykoekurssilaisia ja verkkoviestijöitä. Töiden lisäksi innostun kanssakäymisestä tanssitunneilla, pianon ääressä, matkoilla ja myös hiekkalaatikon reunalla, jossa kohtaan usein suurimmat viestinnälliset haasteeni.
LinkedIn-profiilini

 

 

 

Nelly Rauhala

Viestintäharjoittelija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eveliina Linna (vanheimpainvapaalla)

Päällikkö, koulutus ja projektit

 

Viestinnässä minua kiehtoo sen moniulotteisuus ja monipuoliset vaikutusmahdollisuudet; sanojen voima, visuaalisuus ja digitaaliset ympäristöt. Monipuolisuus on myös järjestötyön suola. ProComissa pääsen kehittämään paitsi viestintäalaa ja viestijöiden ammatillista osaamista, myös aktiivista yhteisöä. Saan tehdä työtä upeiden viestintäammattilaisten ja mahtavien työkavereiden kanssa. Energiaa minulle antavat sosiaaliset verkostot, arjen yllättävät sattumukset ja visuaaliset kokemukset. Innostun herkästi uusista asioista − viimeisimpinä erityisesti palvelumuotoilusta ja blogimaailmasta.Tulen onnelliseksi läheisistä ihmisistä, jännittävistä matkasuunnitelmista, joogasta ja hyvästä musiikista.
LinkedIn-profiilini

 

 

Minna-Liisa Nurmilaakso (vanhempainvapaalla)

Viestintäpäällikkö

Minua kiehtoo viestinnässä ihmisiin ja yhteiskuntaan vaikuttaminen. ProComissa on mahtava olla töissä, sillä työn monipuolisuus ja yhteisöllisyys värittävät harmaintakin toimistopäivää. Täytyy myös todeta, että minulla on maailman ihanimmat kollegat! Sydäntäni lähellä ovat fillarointi, jooga, boulderointi ja seikkaileminen. Seuraan yhteiskunnallisia ihmiöitä ja politiikan käänteitä enemmän ja vähemmän tarkalla silmällä ja suurella mielenkiinnolla. Olen myös tv-sarjafriikki: mikään ei voita uppoutumista 60-luvun mainostoimistomaailmaan ja todellisuudenpakoa tanskalaisen vallan linnakkeeseen!
LinkedIn-profiilini

 

 

 

Ota yhteyttä

ProComin toimistolla sinua palvelee viestinnän ammattilaisten nelihenkinen tehotiimi. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme ProComin toiminnasta lisää!

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)procom.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse, puh. (09) 135 7775

Get in touch

Our team is ready to help and answer your questions, so get in touch!

Our email addresses are firstname.lastname(at)procom.fi. You can also call us, tel. +358 (0)9 135 7775

Hallitus

ProCom ry:n hallituksen kokoonpano (in Finnish).