Selaa tietoja

Rekisterissä on vain ProComin jäseniä, jotka ovat vapaaehtoisesti ilmoittaneet tietonsa rekisteriin. Jäsenet vastaavat itse tietojensa ajantasaisuudesta ja rekisteriä päivitetään jäsenten antamien tietojen perusteella vähintään kerran kuukaudessa. ProCom ei ole vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

Päivitetty 25.7.2017

Helena Andersson viestintäjohtaja Tekniikan akateemiset TEK Työnantajani on akavalainen Tekniikan akateemiset TEK (73.000 jäsentä). TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen ja opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Toiminta-ajatukseen sisältyy myös kestävän hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen. Keskeiset vaikuttamisalueeni yhdessä liiton asiantuntijoiden kanssa: työelämän lainsäädäntö, koulutuspolitiikka ja innovaatioympäristön kehittäminen.
Anna Anttinen Special Advisor, Public Affairs DNA Oy
Urho Blom Toimitusjohtaja Eurofacts Oy
Susanna Eskola Advisor Miltton Networks
Kirsi Hakala Erityisasiantuntija Suomen Syöpäyhdistys ry
Juhana Harju Osakas Eurofacts Oy
Eero Hokkanen Viestintäpäällikkö Arctia Oy Edistän työssäni Arctia Oy:n etua ja toimin jäänmurron näkyvyyden ja kansantaloudellisen merkityksen ymmärtämisen puolesta. Arctia on Arktisen talousneuvoston (Arctic Economic Council, AEC) jäsen ja edistää neuvoston päämääriä niin Suomessa kuin ulkomailla.
Jaakko Hänninen Viestintäkonsultti Zeeland Family
Eero Iloniemi Partner Manifesto Politics (Fipra Finland) En itse, eikä lähipiiristäni kukaan muukaan ole julkisen sektorin palveluksessa tai luottamustoimessa.
Mikael Jungner Toimitusjohtaja Kreab
Tarja Jussila toimitusjohtaja Hill and Knowlton Finland Oy
Sanna-Mari Jäntti Johtava asiantuntija Miltton Networks
Michael Jääskeläinen Account Director Hill and Knowlton Finland Oy
Eeva Kalli Toimitusjohtaja Miltton Networks
Jussi Karhunen Verkkotoimittaja Finanssialan Keskusliitto FK edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä.
Laura Kaustinen johtaja, viestintä ja koulutus ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry / ProCom Oy Ajan työssäni viestintäalan ammattilaisten asiaa ja pyrin nostamaan alan arvostusta, osaamista ja merkityksellisyyttä yhteiskunnassa.
Jussi Kekkonen Managing Partner Miltton Networks
Toni Kokko Senior Advisor Miltton Networks
Olli-Pekka Koljonen Yhteiskuntasuhdepäällikkö SOK
Ville Kopra johtava asiantuntija, osakas Miltton Networks Oy
Inka Kotilainen Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks
Hanna Kuntsi Yhteiskuntasuhteiden vastaava Palvelualojen ammattiliitto PAM
Aino Laakso Senior Consultant, Partner Mailand Communications Oy
Marina Lampinen Asiantuntija Miltton Networks
Marjo Lapatto Viestintäpäällikkö Finanssialan Keskusliitto Finanssialan Keskusliitto (FK) on edunvalvontajärjestö, joka edustaa pankkeja, vakuutusyhtiöitä, työeläkeyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä ja finanssialan työnantajia. Osa jäsenistä hoitaa lakisääteiseen sosiaaliturvaan kuuluvia liikenne-, työeläke- ja työtapaturmavakuutuksia. FK:lla on noin 400 jäsenyhteisöä, joiden palveluksessa on noin 42 000 työntekijää
Antti Leino Yhteiskuntasuhteiden päällikkö Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY Kansallinen Kokoomus rp. jäsen.

YTYn jäsenten ja jäsenyhdistyksten edunvalvonta, johon kuuluu mm. Finnish Pilots’ Association (FPA).

Josefiina Manninen Vaikuttajaviestinnän suunnittelija Miltton Networks
Elina Melgin toimitusjohtaja ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry Ei puoluepoliittisia sidonnaisuuksia tai aatteellisia jäsenyyksiä. Edistän ProComin jäsenkunnan hyväksymiä yhteisiä viestintäalaan liittyviä asiakysymyksiä yhteiskunnassa.
Niilo Mustonen Managing Partner Blic Oy
Marjut Niemistö Markkinointipäällikkö Yksi elämä, Suomen Sydänliitto ry Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteiset terveystalkoot edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia läpi elämän. Viemme eteenpäin terveyden edistämisen taloudellisesti kannattavia esimerkkejä ja sanomaa: Jokainen päätös on terveyspäätös. Ja jokainen terveyspäätös on talouspolitiikkaa.
Taru Nikulainen johtava konsultti Brunnen Communications Oy Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Timo Nurmi Strategiajohtaja, perustajaosakas Vaikutustoimisto Zipipop Freud Oy Työn luonteesta johtuen sidonnaisuudet vaihtelevat asiakkaiden mukaan. Samalla alalla voi yleensä edustaa yhtä asiakasta kerrallaan.
Minna-Liisa Nurmilaakso viestintäpäällikkö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry Vihreät rp. jäsen
Kati Nyman External Affairs Director AbbVie Oy
Antti Ojala Advisor Miltton Networks
Taina Pieski Viestintäjohtaja Liikenne- ja viestintäministeriö Edistän työssäni Suomen hallituksen ja ministeriön liikenne- ja viestintäpoliittisia päämääriä. Teen työtä myös toimialan asiantuntijaviestinnän ja sidosryhmädialogin edistämiseksi. Procomin puheenjohtajana ajan yhdistyksen jäsenten ja viestinnän ammattilaisten asiaa ja pyrin nostamaan viestinnän arvostusta ja merkitystä yhteiskunnassa.
Sanna-Katri Rautava Erityisasiantuntija, Senior Advisor Aalto-Yliopisto Työskentelen yhteiskuntasuhteiden parissa Aalto-yliopistossa. Tärkeimpänä alueenani ovat kaupunkiyhteistyö ja maakunnat sekä alueellinen vaikuttaminen. Järjestöt ovat myös alaani. Erityisinnostuksenani on vaikuttamisviestintä.
Niina Riihelä markkinointi- ja viestintäjohtaja Mandatum Life
Ulrika Romantschuk SVP, Communication & Branding Fazer Group
Marko Romppanen yhteiskuntasuhdejohtaja KuntaPro Oy Ei poliittisia tai julkishallinnollisia sidonnaisuuksia itsellä tai perheenijäsenillä.
Laura Rönnholm Viestinnän suunnittelija Kreab
Rami Saarela Partneri Vaikutustoimisto Zipipop Freud
Mikko Saariaho viestintäjohta Finavia Oyj
Päivi Sihvola johtaja, viestintä ja henkilöstö Ilmarinen Sidosryhmädialogin edistäminen on olennainen osa viestintäjohtajan työtä Ilmarisessa. Työeläkeyhtiön luonteesta johtuen on tärkeää pitää vuoropuhelun kanavat auki moneen suuntaan. Toimeenpanijan rooliin kuuluu asiantuntemukseensa nojaten auttaa sidosryhmiä ymmärtämään mm. eläkejärjestelmän ABC ja konkretisoida mitä muutokset tarkoittavat eri ryhmille.
Sofia Suvila Asiantuntija Miltton Networks
Katja Syvärinen Vuorovaikutusasiantuntija Kreab oy
Sari-Liia Tonttila Partneri Viestintätoimisto AC-Sanafor Oy Uskon, että tavoitteiden saavuttaminen vaikuttajaviestinnässä edellyttää läpinäkyvää ja uskottavaa toimintaa eri sidosryhmien ja liittolaisten kanssa yhdessä. Minulla ei ole sidonnaisuuksia, jotka voisivat rajoittaa tai vaikuttaa vaikuttajaviestintä- ja lobbaustyöhöni. Toimin MTL hallituksessa ja MTL Viestintätoimistot hallituksen puheenjohtajana.
Tarja Valde-Brown johtava seniorikonsultti Eurofacts Oy
Mikko Viikilä Account Director Hill and Knowlton Finland Oy
Pia Vilenius Asiantuntija Tekstiili- ja vaatetusteollisuus Finatex ry
Anna-Mari Vimpari Johtava asiantuntija ja osakas Miltton Networks
Merja Vuoripuro Johtaja, viestintä ja suhdanteet Rakennusteollisuus RT ry Edustan työssäni Rakennusteollisuus RT ry:tä, joka on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta.
Riitta Väkeväinen Viestintäkonsultti Brunnen Communications Brunnen Communications auttaa asiakkaitaan media- ja vaikuttajaviestinnässä. Olemme suomalainen, yksityisesti omistettu toimisto. Toimimme alan yhteisten eettisten periaatteiden mukaan ilman sidonnaisuuksia. Olemme jäsenenä viestintäalan riippumattomissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.
Petteri Väänänen Vanhempi neuvonantaja Zeeland Family
Tuomo Yli-Huttula viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Finanssiala ry

Kysyttävää lobbarirekisteristä?

Ota yhteyttä ProComin toimistoon, puh. (09) 135 7775 tai procom(at)procom.fi.