Liity jäseneksi

ProComin jäsenenä pääset mukaan 2800 viestinnän ammattilaisen verkostoon. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi yhdistyksen hallitus hakemuksesta hyväksyä henkilön, joka toimii viestintä- ja suhdetoimintatehtävissä tai alan tutkimus- ja/tai koulutustehtävissä.

Työnantaja maksaa monen procomilaisen jäsenmaksun tukeakseen viestijän ammatillista verkostoitumista ja kehittymistä. Voit ladata täältä lyhyet perustelut työnantajallesi, miksi hänen kannattaisi maksaa jäsenmaksusi.

ProComin jäsenenä olet oikeutettu moniin etuihin, joista voit lukea lisää täältä.

Jäsenhakemuslomakkeen löydät sivun alalaidasta. Opiskelijajäseneksi voit hakea täällä.

Vuosittainen jäsenmaksu on 120 euroa. Lisäksi uuden jäsenen liittymismaksu on 30 euroa. Elokuussa tai sen jälkeen liittyviltä peritään liittymismaksu sekä puolet koko vuoden jäsenmaksusta. Marras-joulukuussa liittyviltä sekä liittymis- että jäsenmaksu peritään vasta seuraavan vuoden alussa.

Opiskelijoille jäsenyys on joko maksuton tai -50 %. Katso lisätiedot täältä >>

Siirryttyään eläkkeelle liittomme jäsen voi jatkaa seniorijäsenenä. Seniorijäsenyys on maksuton. Otathan yhteyttä toimistoon procom@procom.fi.

Jäsenhakemukset käsitellään noin kerran kuukaudessa järjestettävissä hallituksen kokouksissa. Kokouksen jälkeen tulet saamaan sähköpostitse tiedon hakemuksesi hyväksymisestä. Liity jäseneksi heti!

ProComin jäsen sitoutuu noudattamaan ProComin eettisiä ohjeita.